×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Ο Περίπατος Βιβλίου κάνει στάση στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
23/04/2024
Ο Περίπατος Βιβλίου κάνει στάση στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, περιμένουμε με χαρά όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους βιβλιόφιλους, στις εκδηλώσεις μας, για να γιορτάσουμε το βιβλίο που αυτό τον μήνα έχει την τιμητική του.

Ακολουθήστε μας στον μεγάλο Περίπατο Βιβλίου
που οργανώνει η ΕΝΕΛΒΙ
με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024,
ο Περίπατος Βιβλίου περνάει από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Περιμένουμε με χαρά όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους βιβλιόφιλους,
στις εκδηλώσεις μας
  
Εσείς πώς θα γιορτάσετε τον πιο λογοτεχνικό μήνα του έτους; H UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως Ημέρα Βιβλίου, αφιερωμένη σε δύο μεγάλες φωνές του παγκόσμιου λογοτεχνικού στερεώματος, που έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα, τους Ουίλιαμ Σαίξπηρ και Μιγκέλ ντε Θερβάντες.
Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου διοργανώνει το Σάββατο 27 Απριλίου Περίπατο Βιβλίου, με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα! Σε δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους διοργανώνονται μία ή περισσότερες δράσεις με όχημα πάντα το βιβλίο, με πολλούς αγαπημένους πεζογράφους, ποιητές, μεταφραστές, επιμελητές και εκδότες οι οποίοι υποδέχονται το κοινό και συνομιλούν με τους αναγνώστες.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη της ανάγνωσης ως μέσου δημιουργίας, μάθησης, ψυχαγωγίας, αλλά και ως μιας από τις πιο βαθιά συλλογικές εμπειρίες που μπορούμε να μοιραστούμε, από πολύ νωρίς.
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) ανοίγει λοιπόν τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες συμμετέχοντας στον Περίπατο Βιβλίου. Ελάτε να γνωρίσετε τους συγγραφείς και τους συν-αναγνώστες των αγαπημένων σας βιβλίων και να περπατήσουμε μαζί στα λογοτεχνικά τους σύμπαντα.
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμά μας για τον Περίπατο Βιβλίου ή επισκεφτείτε το www.greekbookday.gr/ για να βρείτε περισσότερες εκδηλώσεις.
 
Στις 10 το πρωί, η αρχή γίνεται με μια διαδραστική εκδήλωση για παιδιά από 7 ετών με αφορμή τη δημοφιλή σειρά βιβλίων του Γίργκεν Μπανσέρους «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ». Ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια υπόθεση μυστηρίου που καλείται να εξιχνιάσει: Ψηλά τα χέρια! κι εμείς μπαίνουμε στην αχτύπητη ομάδα του για να λύσουμε παρέα νέους γρίφους. Την εκδήλωση εμψυχώνει η ομάδα Ανεμόμυλοι. Μην ξεχάσετε φεύγοντας να πάρετε μαζί σας το πιο κουλ ντετεκτιβικό σακίδιο, για τα απαραίτητα σύνεργά σας.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.






 
Στις 11:30 π.μ., συνεχίζουμε με μια συναρπαστική ιστορία της Μαριλίτας Χατζημποντόζη, για παιδιά από 4 ετών. Το ξωτικό και ο δράκος ζωντανεύουν με την αφήγηση της συγγραφέα κι εμείς αναλαμβάνουμε δράση. Τι θα κάνει ο Φαρλό το ξωτικό όταν βρεθεί μπροστά του ο δράκος Αταξίδευτος; Ελάτε να βρούμε όλοι μαζί τη λύση και να φτιάξουμε έναν φοβερό και τρομερό δράκο από χαρτόνι!
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.







Μείνετε μαζί μας, γιατί από τις 12:30 το μεσημέρι αγαπημένοι συγγραφείς θα βρεθούν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ για να υπογράψουν τα νέα τους βιβλία! Προσκεκλημένοι μας θα είναι η Τατιάνα Αβέρωφ, η Άννα Δαμιανίδη, ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, ο Λευτέρης Καντζίνος, ο Διονύσης Μαρίνος και ο Γιώργος Συμπάρδης σε μια ευχάριστη εκδήλωση για συγγραφείς και αναγνώστες όπου θα γνωριστούμε και θα εμπνευστούμε μέσα από τη λογοτεχνία και όχι μόνο!
 
 
 
  

Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα βρείτε επίσης μια μοναδική έκθεση εικονογράφησης με θέμα «Ένα βιβλίο, μια ανάμνηση», που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εικονογράφησης illustradays. Τριάντα ξεχωριστά έργα αγαπημένων και πολυβραβευμένων εικονογράφων που αντλούν έμπνευση από κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μεμονωμένα διηγήματα, ποιήματα ή ακόμα και λογοτεχνικά σπαράγματα σας περιμένουν να τα απολαύσετε και να τα αποκτήσετε για να στολίσετε το σπίτι σας, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο ή να τα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών καθώς και στο ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.
 


 
Στις δύο παιδικές εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 211 3003580 ή στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και του κηδεμόνα, την ηλικία του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σας ευχόμαστε έναν υπέροχο μήνα με πρωταγωνιστές τα βιβλία
και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε όλους από κοντά!

 «Ο Απρίλης είναι ο μήνας ο σκληρός, γεννώντας
Μες απ’ την πεθαμένη γη τις πασχαλιές, σμίγοντας
Θύμηση κι επιθυμία, ταράζοντας
Με τη βροχή της άνοιξης ρίζες οκνές».
T.S. Eliot