×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
23/11/2020
ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Αφού με το πρώτο της βιβλίο «Κύματα του Βοσπόρου» μας μετέφερε στην Πόλη κι ύστερα με «Το πιο μακρύ ταξίδι» στην Αθήνα της δεκαετίας του 1950, η Μαίρη Μαγουλά μας πάει «Ως το τέλος του κόσμου». Διαβάστε τι μας γράφει η ίδια για το νέο της μυθιστόρημα.
09/11/2020
ROMY HAUSMANN: ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η Γερμανίδα συγγραφέας θεωρείται η νέα ανερχόμενη δύναμη στον χώρο των θρίλερ. Με το «Καλό μου παιδί» επιβεβαιώνει αυτές τις φήμες. Διαβάστε πώς μας παρουσιάζει η ίδια τη δουλειά της σε ένα κείμενο γραμμένο αποκλειστικά για τους Έλληνες αναγνώστες.
26/10/2020
«ΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΡΥΦΑ»: ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
Η πρώτη συγγραφική δουλειά της Αμερικανίδας Lara Prescott που έχει κερδίσει τον θαυμασμό παγκοσμίως άρχισε ως διήγημα για να εξελιχθεί σε μυθιστόρημα. Διαβάστε λεπτομέρειες για το φόντο της ιστορίας και την έρευνα πριν από τη γραφή.
22/10/2020
ΜΗΤΕΡΕΣ: ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Τι σήμαινε να είσαι μητέρα πριν από δύο αιώνες; Τι έχει αλλάξει σήμερα και τι έχει παραμείνει ίδιο; Η Στέλλα Κάσδαγλη κάνει διάφορες σκέψεις μεταφράζοντας το βιβλίο της Sarah Knott, ένα ιστορικό έργο διαφορετικό απ’ όσα έχετε συναντήσει μέχρι σήμερα.
12/10/2020
500 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ
Η Βάσια Τζανακάρη γεννήθηκε στις Σέρρες, σπούδασε αγγλική φιλολογία και μετάφραση-μεταφρασεολογία. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μεταφράστρια. Το καινούργιο της μυθιστόρημα, το «Αδελφικό», μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
28/07/2020
«ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΖΑΡΙΑΔΗ
Αν σας αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες που κολλάνε στο μυαλό και ξυπνούν τις αισθήσεις, τότε σημειώστε στην αναγνωστική ατζέντα σας τη νέα υπόθεση της αστυνόμου Τρύπη. Διαβάστε πώς μας συστήνει ο ίδιος ο συγγραφέας το νέο του μυθιστόρημα.
20/05/2020
«ΧΑΜΕΝΟΣ» ΤΗΣ JANE HARPER
Το τρίτο βιβλίο της συγγραφέα από την Αυστραλία μετά τα μπεστ σέλερ Η ξηρασία και Άγρια φύση είναι ένα αριστούργημα της αστυνομικής λογοτεχνίας, όπως γράφει ο διεθνής Τύπος. Διαβάστε πώς μας το συστήνει η μεταφράστρια του βιβλίου Χίλντα Παπαδημητρίου.