×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
26/04/2021
«ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ» ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΥΡΙΜΗ
Στο δεύτερο λογοτεχνικό της βιβλίο η Κυρίμη γράφει για τον γενέθλιο τόπο της, τη Μάνη, και για δύο νεαρές γυναίκες που έζησαν σε διαφορετικές εποχές αλλά είχαν παράλληλες πορείες. Η ίδια μας εξομολογείται το έναυσμα για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου.
13/04/2021
ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ
Η Χίλντα Παπαδημητρίου ρίχνει στον στίβο για τέταρτη φορά τον ήρωά της, τον αστυνόμο Χάρη Νικολόπουλο, που τώρα περνάει στην άλλη πλευρά του καθρέφτη και γυρίζει την πλάτη στον ίδιο του τον εαυτό. Να τι μας γράφει η ίδια για το νέο της βιβλίο.
31/03/2021
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΩΝ
Δύο γνωστοί και καταξιωμένοι εικονογράφοι, ο Χρήστος Κούρτογλου και η Σοφία Παπαδοπούλου, ξεχωρίζουν εικόνες από τα δύο παιδικά βιβλία που εικονογράφησαν με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από το ξέσπασμα του εθνικού μας αγώνα για απελευθέρωση.
29/03/2021
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η Ελένη Σβορώνου γράφει για το κίνητρο που την οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου της «Για να ζούμε ελεύθεροι», αλλά και πώς προσέγγισε το υλικό της και οργάνωσε τη δομή του. Ένα εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά από 6 ετών.
29/03/2021
«ΓΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ» ΤΗΣ JULIA PHILLIPS
Η μεταφράστρια Ιωάννα Ηλιάδη μας συστήνει το εκδοτικό φαινόμενο της χρονιάς. Ένα αριστοτεχνικό μυθιστόρημα, γραμμένο µε ενσυναίσθηση και φαντασία, που διερευνά τους περίπλοκους οικογενειακούς και κοινοτικούς δεσμούς σε µια Ρωσία διαφορετική.
17/03/2021
ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
Η Ελένη Σβορώνου δημιουργεί ένα βιβλίο για παιδιά από 6 ετών απαντώντας σε σοβαρά ερωτήματα όπως: Τι σημαίνει Επανάσταση; Ενάντια σε ποιον επαναστάτησαν οι Έλληνες; Τι συνέβη 200 χρόνια πριν και ζούμε εμείς ελεύθεροι; Ο Χρήστος Κούρτογλου εικονογραφεί.
15/03/2021
ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ
Η Χίλντα Παπαδημητρίου ρίχνει στον στίβο για τέταρτη φορά τον ήρωά της, τον αστυνόμο Χάρη Νικολόπουλο, που αυτή φορά περνάει στην άλλη πλευρά του καθρέφτη και γυρίζει την πλάτη στον ίδιο του τον εαυτό. Να τι μας γράφει η ίδια για το νέο της βιβλίο.
15/02/2021
ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΖΩΑ
Η Έμιλι Γκράβετ, μια από τις πιο ταλαντούχες δημιουργούς παιδικών βιβλίων, μάς μιλάει για το πώς οι χαρακτήρες που έχουν τη μορφή ζώων μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν ενσυναίσθηση και να επεξεργαστούν δύσκολα θέματα.