×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
14/12/2022
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ 2023 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Το 2023 αναμένονται να κυκλοφορήσουν στα ελληνικά σπουδαία βιβλία που έχουν κάνει αίσθηση σε πολλές χώρες και έχουν προκαλέσει συζητήσεις, ενώ έχουν κερδίσει διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και αναγνώστες που τα έχουν ήδη ξεχωρίσει.
21/11/2022
Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΡΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΤΕΡΣΕΝ 2024
Για «το μικρό Νόμπελ», είναι υποψήφια η πολυβραβευμένη Αγγελική Δαρλάση έπειτα από πρόταση του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Μια ανώτερη διεθνή διάκριση για τους δημιουργούς της παιδικής λογοτεχνίας.
31/08/2022
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Τα νέα μας βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέχρι τον Δεκέμβριο 2022 είναι πολλά και για όλα τα γούστα. Ελληνική και ξένη λογοτεχνία υψηλών προδιαγραφών, αστυνομικά και θρίλερ που κολλάνε στο μυαλό, δοκίμια και βιβλία για γονείς. Πάρτε μια πρώτη γεύση.
01/06/2022
Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ ''Ο κόσμος της Σοφίας" σε graphic novel
Οι εκδόσεις ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ/ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανακοινώνουν το 2ο εκδοτικό εγχείρημα της συνεργασίας τους, που αφορά ένα δίτομο graphic novel για παιδιά και νέους βασισμένο στο παγκόσμιο λογοτεχνικό μπεστ σέλερ «Ο κόσμος της Σοφίας» του Νορβηγού Jostein Gaarder.
28/03/2022
ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ YUVAL NOAH HARARI ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Οι εκδόσεις ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία, την προώθηση και τη διακίνηση μιας τετράτομης εικονογραφημένης σειράς βιβλίων γνώσεων για παιδιά που υπογράφει ο διεθνούς φήμης ιστορικός και διάσημος συγγραφέας.
23/12/2021
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου αναγόρευσε τον συγγραφέα Αλέξη Πανσέληνο επίτιμο διδάκτορα τιμώντας το σύνολο των υπηρεσιών που έχει προσφέρει στα γράμματα.
01/12/2021
"Τα άνθη του κακού": Δίγλωσση έκδοση με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Σαρλ Μπωντλαίρ
Το σκανδαλώδες αριστούργημα που μετουσιώνει την ιδιοφυΐα του Μπωντλαίρ, γενάρχη της νεωτερικής ποίησης και πατέρα της μοντέρνας συνθήκης κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στις 8 Δεκεμβρίου 2021
16/06/2021
Λογοτεχνία που αντέχει στον χρόνο από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σπουδαία έργα της σύγχρονης ελληνικής πεζογραφίας επανακυκλοφορούν σε νέα χαμηλότερη τιμή με εξώφυλλα ενιαίας σύγχρονης αισθητικής. Βιβλία που έχει αγαπήσει το αναγνωστικό κοινό της χώρας μας και συνεχίζουν να αποκτούν θαυμαστές.