×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
S3.gy.digital%2fmetaixmio%2fuploads%2fasset%2fdata%2f6561%2f1920x580 kids club
Kids row 1

Ο διαγωνισμός του μήνα για τα μέλη του Κid Club ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ

Η Kλάρα ζει μάλλον βαρετά μαζί με τους υπερ-τακτικούς και σχολαστικούς γονείς της. Όλα αλλάζουν όμως όταν στη γειτονιά της έρχεται μια οικογένεια μάγων και φτιάχνει ένα θεματικό και θεαματικό ξενοδοχείο, ένα Ξενοδοχείο για μάγισσες. Εκεί η Κλάρα θα γνωρίσει και την καινούρια της φίλη, τη Ροζαλία· που είναι - τι άλλο - μαγισσούλα!

Πάρε μια πρώτη γεύση διαβάζοντας ΕΔΩ ένα απόσπασμα από το βιβλίο, απάντησε σωστά ως τις 5/6/2022 στην ερώτηση που θα βρεις ΕΔΩ και πέντε τυχεροί/ές, έπειτα από κλήρωση που θα γίνει στις 6/6/2022, θα αποκτήσουν το βιβλίο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.
 

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να πατήσετε υποβολή στη φόρμα του διαγωνισμού.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας έως και την 5/6/2022.
2. Νικητές/τριες θα αναδειχτούν έπειτα από κλήρωση πέντε (5) τυχεροί/ές. Η κλήρωση θα γίνει στις 6/6/2022.
3. Οι τυχεροί/ές θα λάβουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ξενοδοχείο για μάγισσες» της Ουλρίκε Ράιλανς την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.
4. Τα ονόματα των πέντε (5) νικητών/τριών θα αναρτηθούν σε αυτή τη σελίδα στις 7/6/2022, ενώ οι νικητές/τριες θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
5. Οι νικητές/τριες που κατοικούν εντός του νομού Αττικής μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές/τριες κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
6. Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
7. Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.
 

Όροι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

1. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό προς τις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας, και λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.
2. Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό, η ενημέρωση του κοινού για τα νέα βιβλία, τις προσφορές, τη διενέργεια διαγωνισμών και κληρώσεων, καθώς και τις εκδηλώσεις ή άλλες δράσεις που σχετίζονται με το βιβλίο και τις δραστηριότητες του εκδοτικού οίκου.
3. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για επικοινωνία σχετικά με τον διαγωνισμό και ο νομός διαμονής, και εφόσον επιθυμείτε, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου με σκοπό την αποστολή ενημερώσεων και μηνυμάτων που αφορούν προωθητικές ενέργειες.
4. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (ΕΛΤΑ, Γενική ταχυδρομική, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).
5. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.
6. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο e-mail: eshop@metaixmio.gr για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.
7. Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.