×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
1920x580 noir
Noir row 1

Ο διαγωνισμός του μήνα

Ο βρετανός Tony Parsons, πολύπειρος δημοσιογράφος και συγγραφέας, τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη δημιουργία της σειράς αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή Μαξ Γουλφ. Η σειρά, η οποία έχει φτάσει στο νούμερο ένα των ευπώλητων στην εφημερίδα Sunday Times, αποτελείται σήμερα από πέντε τίτλους από τους οποίους στα ελληνικά έχουν εκδοθεί οι τρεις πρώτοι: Ο σάκος του φόνου, Τιμωρός (μετάφραση: Αύγουστος Κορτώ) και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ο τρίτος με τίτλο Οι εκτελεστές (μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου).

Ο επιθεωρητής Μαξ Γουλφ εργάζεται στην Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών στα Κεντρικά του Γουέστ Εντ, στον αριθμό 27 της Σάβιλ Ρόου. Ζει μια πολύ ήρεμη ζωή με την εξάχρονη κόρη του τη Σκάουτ, της οποίας είναι ο μοναδικός κηδεμόνας, και το κόκερ τους τον Σταν. Στο τρίτο βιβλίο της σειράς τους Εκτελεστές, το καλοκαίρι έχει μόλις φτάσει, η σχολική χρονιά έχει τελειώσει, αλλά ο Μαξ Γουλφ δεν θα κάνει διακοπές, γιατί μια ομάδα αυτόκλητων εκτελεστών αρχίζει να απάγει και να απαγχονίζει εγκληματίες που έμειναν ατιμώρητοι από τη δικαιοσύνη.

Ο Parsons στήνει μια εξαιρετική αστυνομική ιστορία με φόντο το Λονδίνο και το σκοτεινό παρελθόν του, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα σαν ένας στοχασμός-κριτική πάνω στην ίδια την απόδοση της δικαιοσύνης από το σύγχρονο δικαστικό σύστημα. Αξιοποιώντας ιστορικά στοιχεία και παντρεύοντάς τα με την ανθρωπογεωγραφία του μητροπολιτικού Λονδίνου, βάζει τον ήρωά του μες στη δίνη ενός κυκλώνα, καθώς ο Μαξ Γουλφ καλείται να απαντήσει σε βασανιστικά ερωτήματα για την ίδια τη φύση της εργασίας του: Τι σημαίνει υπερασπίζομαι τον νόμο; Είμαι με τη σωστή πλευρά όταν κυνηγάω αυτούς που εκτελούν βιαστές ή δολοφόνους παιδιών; Ποιους στ’ αλήθεια υπηρετώ;

Σκοτεινά περάσματα, μυστικοί θάλαμοι, εγκαταλελειμμένοι σταθμοί του μετρό, το υπόγειο Λονδίνο, το Μαύρο Μουσείο της Σκότλαντ Γιαρντ είναι μερικά από τα σκηνικά στα οποία εκτυλίσσεται η γεμάτη ανατροπές πλοκή που εξισορροπείται από τα καθημερινά άγχη και τους προβληματισμούς ενός πατέρα που πρέπει να μεγαλώσει μόνος του ένα παιδί.

Το τρίτο βιβλίο της σειράς έλαβε διθυραμβικές κριτικές και θεωρήθηκε το καλύτερο της σειράς με την έκδοσή του. Ανακαλύψτε το!

Διαβάστε ΕΔΩ ένα απόσπασμα του βιβλίου Οι εκτελεστές, απαντήστε στη σχετική ερώτηση και πέντε από σας θα κερδίσουν τα τρία βιβλία της σειράς με τον επιθεωρητή Μαξ Γουλφ.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Όροι συμμετοχής

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας, έως και τις 29/6/2018. 
Η κλήρωση που θα αναδείξει τους πέντε τυχερούς νικητές και η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018. Τα ονόματα των πέντε νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία τους από το metaixmio.gr και να τα παραλάβουν από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα βιβλία που θα επιλέξουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

Όροι χρήσης

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.