×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
1920x580 noir
Noir row 1

Ο διαγωνισμός του μήνα

Ο διαγωνισμός για τον μήνα Νοέμβριο της Λέσχης Noir έλαβε τέλος. Με αφορμή το νέο βιβλίο του αγαπημένου ιρλανδού Stuart Neville με τίτλο Δεσμοί αίματος, που σηματοδοτεί τη συνέχεια της σειράς των μυστηρίων του Μπέλφαστ, σας ρωτήσαμε το όνομα του επιθεωρητή που πρωταγωνιστεί στα προηγούμενα βιβλία, το οποίο φυσικά είναι Τζακ Λένον.

Η τυχερή που κερδίζει όλη τη σειρά με τα βιβλία του Stuart Neville (Τα φαντάσματα του Μπέλφαστ  - Συνωμοσία της φωτιάςΚλεμμένες ψυχές  -  Πέπλο σιωπήςΔεσμοί αίματος) είναι η Διονυσία Μηχανού.

Πέντε ακόμα κερδίζουν το νέο βιβλίο του Stuart Neville Δεσμοί αίματος:

  1. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  2. ΣΤΕΛΛΑ ΔΑΛΛΑ
  3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ
  4. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΟΚΟΛΗΣ
  5. ΣΟΦΙΑ ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες σας! Οι νικητές και οι νικήτριες του διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας, έως και τις 25/11/2019. 
Η κλήρωση θα αναδείξει έναν τυχερό που θα κερδίσει όλη τη σειρά με τα βιβλία του Stuart Neville (Τα φαντάσματα του Μπέλφαστ  - Συνωμοσία της φωτιάς – Κλεμμένες ψυχές  -  Πέπλο σιωπής – Δεσμοί αίματος) και πέντε (5) τυχερούς που θα κερδίσουν το νέο βιβλίο του Stuart Neville Δεσμοί αίματος.
Η ανακοίνωση των ονομάτων των τυχερών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.
Τα ονόματα των έξι (6) νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

Όροι επεξεργασίας δεδομένων

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.