×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
S3.gy.digital%2fmetaixmio%2fuploads%2fasset%2fdata%2f16654%2flesxi noir 1920x580
Noir row 1

Ο διαγωνισμός του μήνα

Η Γερμανίδα Romy Hausmann κατάφερε με το ντεμπούτο της Καλό μου παιδί να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Το βιβλίο έχει ήδη βραβευθεί με το Crime Cologne 2019, μεταφράζεται σε περισσότερες από 19 χώρες, ενώ έχουν πουληθεί και τα δικαιώματα για την κινηματογραφική του διασκευή.

Η υπόθεση καθηλωτική. Μια καλύβα στο δάσος, χωρίς παράθυρα. Ο πατέρας σαν θεός φτιάχνει τη μέρα και τη νύχτα. Η ζωή της Λένας και των δύο παιδιών της ακολουθεί αυστηρούς κανόνες, ενώ ο πατέρας μεριμνά για την τροφή, τους προστατεύει από τους κινδύνους του έξω κόσμου και φροντίζει να έχουν πάντα τα παιδιά του μια μητέρα — όποιο κι αν είναι το κόστος. Όμως μια μέρα η μητέρα καταφέρνει να αποδράσει. Και τότε ξεκινάει ο πραγματικός εφιάλτης… Τι απ’ όλα συμβαίνει πραγματικά και τι είναι προϊόν παράνοιας;

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έχουν εξασφαλίσει δέκα αντίτυπα για τα μέλη της λέσχης Noir, με σκοπό την ανάγνωση πριν από την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου. Έπειτα από κλήρωση, τα δέκα τυχερά μέλη της Λέσχης Noir που θα διαβάσουν πρώτοι το Καλό μου παιδί είναι:

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΖΕΡΒΑ
  2. ΔΗΜΟΣ ΖΗΚΟΣ
  3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ
  4. ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΚΕΦΑΛΑΣ
  5. ΒΕΡΑΝΝΑ ΚΥΠΡΙΩΤΗ
  6. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΝΙΧΑΚΗ
  7. ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΒΑ
  8. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗ
  9. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΟΥΡΗΣ
  10. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Συγχαρητήρια! Οι τυχερές και οι τυχεροί του διαγωνισμού θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους.

Ο διαγωνισμός όμως δεν τελειώνει εδώ! Μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας του βιβλίου, θα θέλαμε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας αφήνοντας το σχόλιό σας στη σελίδα του βιβλίου στο site μας.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας, έως και τις 25/10/2020. 
Η κλήρωση θα αναδείξει δέκα (10) τυχερούς που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Καλό μου παιδί" της Romy Hausmann το οποίο θα λάβουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2020, για να το διαβάσουν και να αφήσουν το σχόλιό τους εδώ https://www.metaixmio.gr/el/products/καλο-μου-παιδι .
Η ανακοίνωση των ονομάτων των τυχερών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.
Τα ονόματα των δέκα (10) νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

Όροι επεξεργασίας δεδομένων

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.