×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
24/01/2022
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Με τη νέα χρονιά θέτουμε νέους στόχους. Αν λοιπόν ανάμεσα σε αυτούς είναι και το να βάλετε το βιβλίο στην καθημερινότητα των παιδιών σας, σας προτείνουμε κάποιες έξυπνες ιδέες για να το παρακινήστε να διαβάσει λίγο περισσότερο. Δείτε και εφαρμόστε.
23/01/2022
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ
Η Hedvig Montgomery αποτυπώνει την πολυετή της πείρα σε μια σειρά πέντε βιβλίων που συνιστούν μια εγκυκλοπαίδεια της παιδικής ηλικίας και αποτελούν τον κατάλληλο οδηγό για την ανατροφή των παιδιών από τη γέννηση μέχρι και την εφηβεία.
18/01/2022
Ο JO NESBO ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Κάθε νέο βιβλίο του Νορβηγού συγγραφέα μας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό. Καλούμε τους Nesbomaniacs για άλλη μία φορά να ψηφίσουν το εξώφυλλο που προτιμούν για «Το νησί των αρουραίων», που κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου, και να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα.
10/01/2022
ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ
Η έναρξη της νέας χρονιάς προσφέρεται για γενναίες αποφάσεις. Επιλέξτε να διαβάσετε και να βυθιστείτε στις σελίδες ενός χορταστικού μυθιστορήματος, το οποίο αναβάλλατε συνεχώς λόγω του όγκου του. Η αναγνωστική του απόλαυση θα σας αποζημιώσει.
09/01/2022
ΛΙΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι αν υπήρχε εγχειρίδιο χρήσης για το πώς να ζούμε καλύτερα όλα θα ήταν πιο εύκολα; Ξεφυλλίστε το βιβλίο «Ζωή» και βρείτε οδηγίες και συμβουλές από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους. Για να βρείτε το μονοπάτι της ευτυχίας.
03/01/2022
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Τα ξεχωρίσατε, τα προτιμήσατε και έφτασαν στην κορυφή. Δείτε τα καλύτερα βιβλία ανά κατηγορία. Όσα διαβάστηκαν περισσότερο από εσάς τους αναγνώστες. Σημειώστε όσα σας έχουν ξεφύγει, για να τα βάλετε στην καινούργια αναγνωστική σας ατζέντα.
23/12/2021
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου αναγόρευσε τον συγγραφέα Αλέξη Πανσέληνο επίτιμο διδάκτορα τιμώντας το σύνολο των υπηρεσιών που έχει προσφέρει στα γράμματα.
22/12/2021
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ
Στις γιορτές και όχι μόνο κάνουμε δώρο στους μικρούς μας φίλους συναρπαστικά βιβλία που θα βάλουν φτερά στη σκέψη τους και θα τους ανοίξουν νέους κόσμους. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αναλόγως με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους.