×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
15/04/2024
Κάθε εβδομάδα γονείς – Απρίλιος 2024
Η μέρα μεγαλώνει και μια νέα εβδομάδα γεμάτη βιβλιο-δραστηριότητες μας βοηθά όλους να το εκμεταλλευτούμε. Εμείς σας δίνουμε μία ιδέα για κάθε μέρα μιας εβδομάδας, ώστε να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί με τα μικρά σας.
05/02/2024
Κάθε εβδομάδα γονείς – Φεβρουάριος 2024
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα μας οδηγήσει στην πολυπόθητη άνοιξη. Ας δώσουμε μια πιο ευχάριστη νότα στην απαιτητική καθημερινότητα αξιοποιώντας ιδέες και προτάσεις για να περάσουμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας με τα παιδιά μας.
15/01/2024
Κάθε εβδομάδα γονείς – Ιανουάριος 2024
Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι η κατάλληλη εποχή για να διαμορφώσουμε ένα καινούργιο πρόγραμμα. Κι επειδή ο καιρός δεν προσφέρεται για παιχνίδια στο ύπαιθρο, δείτε πολύτιμες ιδέες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι.
09/10/2023
Κάθε εβδομάδα γονείς – Οκτώβριος 2023
Τον Οκτώβριο, το πρόγραμμα έχει πλέον γεμίσει με τα σχολικά μαθήματα και τις εξωσχολικές δραστηριότητες και ο ελεύθερος χρόνος έχει μειωθεί. Υπάρχουν όμως τρόποι και ιδέες για να απολαύσουμε κάποιες δημιουργικές ώρες με τα παιδιά μας.
21/04/2023
«ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»
Ένας απαραίτητος οδηγός για κάθε γονιό και παιδαγωγό για να ξεκινήσει κανείς να μιλά ακόμα και με πολύ μικρά παιδιά για ευαίσθητα θέματα. Η δρ Elizabeth Schroeder θα σας δείξει πώς να μιλήσετε στα παιδιά για τη σημασία των ορίων και της συναίνεσης.
30/03/2023
ΛΙΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μερικοί από τους καλύτερους φιλοσόφους μπορεί να βρίσκονται στα νηπιαγωγεία και τις παιδικές χαρές; Διαβάστε «Το παιχνίδι της φιλοσοφίας» του Scott Hershovitz και ανακαλύψτε πώς τα παιδιά μάς βοηθούν να κατανοήσουμε τον κόσμο.
30/01/2023
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΟΝΙΟΥ
Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε άγχος και πρωτόγνωρα συναισθήματα όσοι είστε γονείς. Για να ανταποκριθείτε στον πιο δύσκολο αλλά και συναρπαστικό ρόλο της ζωής σας, συμβουλευτείτε βιβλία που θα σας καθοδηγήσουν στην ανατροφή των παιδιών σας.
09/10/2022
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΙΣ – Οκτώβριος 2022
Τον Οκτώβριο οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα προγράμματα γίνονται πιο εντατικά. Για να σας διευκολύνουμε να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε όλοι μαζί, διαβάστε τις ιδέες μας για μια ολόκληρη εβδομάδα.
14/09/2022
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ
Ανησυχείτε πως το παιδί σας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί εύκολα; Για να μην έχετε προβληματισμούς και αμφιβολίες, σας συστήνουμε τέσσερα βιβλία που θα σας βοηθήσουν με δραστηριότητες, στοχευμένες ασκήσεις και συμβουλές ώστε να το καθοδηγήσετε σωστά.
14/09/2022
ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Η kids food blogger Ελένη Κατσούλη και ο ήρωας του βιβλίου της, ο Πάρης σάς προτείνουν υγιεινές & εύκολες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας. Μπείτε στην κουζίνα και ετοιμαστείτε για απίθανες περιπέτειες, βελτιώνοντας τη διατροφή σας.