×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΑ
01/11/2019
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Παράταση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»
 
Αγαπητές φίλες / Αγαπητοί φίλοι,

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης στον 9ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι» και των πολλών αιτημάτων που δεχόμαστε από σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν πρόλαβαν να υποβάλουν την αίτησή τους εγκαίρως, σας ενημερώνουμε πως θα δεχόμαστε τις συμμετοχές σας μέχρι και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.
 
Στον φετινό Μαραθώνιο έχουν επιλεγεί βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων που καταπιάνονται με ζητήματα διαφορετικότητας, περιθωριοποίησης και ρατσισμού σε όλες τις εκφάνσεις τους. Μέσα από την ανάγνωση αυτών των κειμένων οι μικροί μαραθωνοδρόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να προβληματιστούν και να ευαισθητοποιηθούν για αυτά τα θέματα, που δεν αφορούν μόνο θύματα και θύτες αλλά και όλους εμάς που παρακολουθούμε τα αρνητικά αυτά φαινόμενα, τα οποία λαμβάνουν όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις στις μέρες μας και ιδιαίτερα εντός της σχολικής ζωής.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για τη δράση αυτή, καθώς ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα λογοτεχνίας για να παρουσιαστεί και να συζητηθεί ένα βιβλίο σε μια σχολική ομάδα.
 
Οι περισσότεροι από τους συγγραφείς των βιβλίων που εντάσσονται στον Μαραθώνιο προτίθενται να επισκεφθούν κάποια από τα σχολεία που θα συμμετάσχουν ώστε να συνεχιστεί ο διάλογος με τα παιδιά, εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμά τους και κατόπιν συνεννόησης με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον 9ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης και για τους όρους συμμετοχής.
 
***

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον Μαραθώνιο μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Δάφνη Βρέλλη (211 3003500, εσωτ. 268, marathonios@metaixmio.gr).