×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Διαδικτυακή εκδήλωση για μαθητές και εκπαιδευτικούς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και το νέο βιβλίο της Ελένης Κατσούλη «Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη και την Παρέα του»
27/09/2023
Διαδικτυακή εκδήλωση για μαθητές και εκπαιδευτικούς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και το νέο βιβλίο της Ελένης Κατσούλη «Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη και την Παρέα του»
Ζωντανά από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και το νέο βιβλίο της Ελένης Κατσούλη
Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη και την παρέα του

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 8:30 το πρωί

Ζωντανά από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

 

Η διάδοση και υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα προάσπισης της ατομικής υγείας. Όμως η δραστική αλλαγή του σύγχρονου τρόπου ζωής, η μείωση του ελεύθερου χρόνου και η επακόλουθη υιοθέτηση νέων διατροφικών συνηθειών, που οδηγούν στην κατανάλωση έτοιμου και τυποποιημένου φαγητού, είναι μια από τις πιο σοβαρές προκλήσεις στη σημερινή εποχή.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι «είμαστε ό,τι τρώμε» και θέλετε να εμφυσήσετε στους μαθητές σας την αγάπη για την υγιεινή διατροφή και να τους βάλετε από νωρίς στην κουζίνα, μπορείτε να το προσπαθήσετε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, η συγγραφέας, νηπιαγωγός, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και kids food bogger Ελένη Κατσούλη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη και την παρέα του, σας προσκαλεί σε μια συζήτηση για να γνωρίσουμε τα μυστικά της μαγειρικής, αλλά κυρίως να μάθουμε τι μας προσφέρουν τα φρούτα και τα λαχανικά της φύσης, τι μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά και αν τελικά εκτός από θρεπτικά είναι και νόστιμα. Μαζί της θα απαντήσουμε στο ερώτημα αν ένα παιδί μπορεί όντως να μαγειρέψει και αν ναι θα ανακαλύψουμε γιατί ποια τα οφέλη και πώς μπορεί να το πετύχει.  

Ελάτε να γνωρίσετε τις μαγειρικές περιπέτειες του Πάρη και της παρέας του!

Πότε: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 8:30 το πρωί

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές του νηπιαγωγείου καθώς και της Α’ και Β’ τάξης του δημοτικού και θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.


Για να παρακολουθήσετε, κάντε κλικ παρακάτω

ή καταχωρήστε τους απαραίτητους κωδικούς στην πλατφόρμα:
Meeting ID 861 8291 6779
Passcode 014528

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Εφόσον σκοπεύετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με τους μαθητές σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

 

Σχετικά βιβλία

Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη και την παρέα του
Ελένη Κατσούλη
Σάντρα Ελευθερίου
• Το δεύτερο εικονογραφημένο βιβλίο από τη δημοφιλή δημιουργό του blog Little Hands Ελένη Κατσούλη για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Περιλαμβάνει 8 συνταγές για αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, οι οποίες δίνονται μέσα από την αφήγησ...
Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη
Ελένη Κατσούλη
Σάντρα Ελευθερίου
Γεια σου! Είμαι ο Πάρης και λατρεύω τη μαγειρική! Μου αρέσει να τρυπώνω στην κουζίνα και να δημιουργώ νόστιμα φαγητά και σνακ. Βέβαια, δεν τα κάνω όλα μόνος μου, είναι πάντα κοντά μου ένας μεγάλος, ο μπαμπάς, η μαμά, ο παππούς, η δασκάλα…, πο...