×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
10ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
08/02/2021
10ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Ολοκλήρωση αποστολής ερωτηματολογίων

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2021
 
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή των ερωτηματολογίων για τον 10ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης «Με ένα βιβλίο ταξιδεύω» έχει ολοκληρωθεί.

Όσοι από εσάς είχατε δηλώσει να παραλάβετε το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail του σχολείου ή του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, σας έχει σταλεί στις 15/1/2021. Αν δεν το έχετε παραλάβει, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο e-mail: marathonios@metaixmio.gr.

Όσοι από εσάς είχατε δηλώσει να παραλάβετε το υλικό ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του σχολείου, εάν δεν το έχετε παραλάβει έως τις 10 Φεβρουαρίου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο e-mail: marathonios@metaixmio.gr.

 Σας υπενθυμίζουμε ότι:
  • Τα ερωτηματολόγια είναι διαφορετικά για κάθε τάξη και ατομικά για κάθε παιδί και πρέπει να δοθούν σε όσους μαθητές και μαθήτριες συμμετέχουν στον Μαραθώνιο. Είναι στην ευχέρεια του υπεύθυνου εκπαιδευτικού να αποφασίσει εάν τα ερωτηματολόγια θα δουλευτούν και θα απαντηθούν στην τάξη ή στο σπίτι από τους μαθητές.
  • Τα παιδιά θα πρέπει να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις (εκτός από τις δραστηριότητες που είναι προαιρετικές).
Αφού τα παιδιά απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις, οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων που συμμετέχουν στον Μαραθώνιο θα πρέπει να τα συγκεντρώσουν και να μας τα επιστρέψουν έως τις 31 Μαρτίου 2021. Δεδομένων των συνθηκών και για τη διευκόλυνση όλων σας, ενδέχεται να δοθεί παράταση στην παραπάνω ημερομηνία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα περιμένετε δική μας ενημέρωση για να επιστρέψετε τα ερωτηματολόγια. Θα σας δώσουμε σαφείς οδηγίες πού και πότε πρέπει να σταλούν για να διασφαλίσουμε τη σωστή παραλαβή τους.
 
Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές σας!
 
***

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον 10ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Δάφνη Βρέλλη στο τηλ.: 6947109472 ή στο e-mail: marathonios@metaixmio.gr.