×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΙ ΠΕΠΕΡ
18/04/2019
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΙ ΠΕΠΕΡ
Μόλις κυκλοφόρησε η ολοκαίνουργια περιπέτεια της δαιμόνιας ντετέκτιβ
Μόλις κυκλοφόρησε η ολοκαίνουργια περιπέτεια της δαιμόνιας ντετέκτιβ 
 
Στην πολύ πετυχημένη και εξαιρετικά δημοφιλή στα παιδιά σειρά των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ «Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ» μόλις κυκλοφόρησε το έβδομο, νέο βιβλίο με τίτλο Ανθρωποκυνηγητό στο Λονδίνο. Η Πένι Πέπερ, κεντρική ηρωίδα των βιβλίων της σειράς, είναι 10 χρονών και το όνειρό της είναι να γίνει ντετέκτιβ. Βλέπει παντού μυστήρια και υπόπτους. Ξέρει όμως πολλές μεθόδους εξιχνίασης εγκλημάτων και είναι εφοδιασμένη με τα απαραίτητα εργαλεία. Έτσι, είναι πάντα έτοιμη να διαλευκάνει ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις.
 
Στο νέο βιβλίο η Πένι και οι φίλες της πάνε στο Λονδίνο χάρη στη γιαγιά της που κέρδισε ένα ταξίδι για πέντε άτομα. Και ενώ δεν έχουν φτάσει καλά καλά, το χρυσό περιδέραιο της γιαγιάς εξαφανίζεται. Όλα δείχνουν πως η εξαφάνιση έχει να κάνει με επαγγελματίες πορτοφολάδες. Η Πένι και η παρέα της αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Το κυνήγι του δράστη τις οδηγεί σε κάθε γωνιά της πόλης!

Τα βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στις μεσαίες τάξεις του Δημοτικού και μπορούν να αξιοποιηθούν στην τάξη στο πλαίσιο της Φιλαναγνωσίας. Η ανάγνωση αυτών των κειμένων, παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας και την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης, μπορεί να ενισχύσει την παρατηρητικότητα και τη συνδυαστική σκέψη των παιδιών εισάγοντάς τα στον κόσμο μιας ιστορίας μυστηρίου. Τα βιβλία μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για δραματοποίηση στην τάξη, ενώ η ασπρόμαυρη σε στιλ κόμικς εικονογράφησή τους μπορεί να δώσει αφορμή για συζήτηση και δραστηριότητες στην τάξη.
 
Σειρά: Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ
Ανθρωποκυνηγητό στο Λονδίνο

Ουλρίκε Ράιλανς

Εικονογράφηση: Λίζα Χενς

Σελίδες: 152
Τιμή: 10,50 €

Ξεφυλλίστε ορισμένες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 
Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Ουλρίκε Ράιλανς γεννήθηκε το 1968 στην Α. Γερμανία. Της αρέσει να γράφει βιβλία για παιδιά και έχει δύο από τους πιο χαριτωμένους σκύλους του κόσμου. Μπορούν να της κάνουν παρέα στο γράψιμο, αρκεί να είναι φρόνιμοι και να μη δαγκώνουν τον υπολογιστή της. Από το 2001 ζει στο Σιάτλ, στην Αμερική, κι έχει επίσης δύο από τις πιο χαριτωμένες κόρες του κόσμου – όπως κι έναν σχετικά χαριτωμένο σύζυγο.
 
***
 
Η ομάδα Gamecraft, που δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές, όπως τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων, τα παιχνίδια μυστηρίου, το κυνήγι θησαυρού και τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο, έχει στήσει ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου με αφορμή τα βιβλία της σειράς που μπορεί να διεξαχθεί σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Για τα σχολεία της Αττικής, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε αντίστοιχα προγράμματα μυστηρίου που πραγματοποιούνται από την ομάδα CSI Kids ή παρακολούθησης μιας διαδραστικής αφήγησης της ιστορίας από την ηθοποιό Ειρήνη Κουμπαρούλη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δάφνη Βρέλλη στο τηλ. 211 3003500 (εσωτ. 268) ή στο e-mail paidiko@metaixmio.gr.