×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
«Το παιχνίδι και το χιούμορ στην περιβαλλοντική εκπαίδευση»: Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή τα βιβλία Γίνε πράκτορας του πλανήτη και Η εκδίκηση του Πουφ
27/09/2016
«Το παιχνίδι και το χιούμορ στην περιβαλλοντική εκπαίδευση»: Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή τα βιβλία Γίνε πράκτορας του πλανήτη και Η εκδίκηση του Πουφ
Αθήνα, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), 2/11/2016, στις 7 μ.μ.

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016, στις 7 μ.μ.,
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
με αφορμή τα βιβλία
Γίνε πράκτορας του πλανήτη και Η εκδίκηση του Πουφ
της Ελένης Ανδρεάδη

Σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση
Πράκτορες του Πλανήτη

Μπορούν οι επιστημονικές πληροφορίες για το φαινόμενο του θερμοκηπίου να παρουσιαστούν με χιούμορ; Μπορεί η εξοικονόμηση ενέργειας να γίνει παιχνίδι; Είναι η ανακύκλωση διασκεδαστική; Μπορεί ένα παιδί να γίνει Πράκτορας και να αναλάβει να προστατέψει τον κόσμο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ποιο είναι το μαθησιακό αποτέλεσμα;
Μέσα από μια σύντομη παρουσίαση, πολλές δραστηριότητες και την απαραίτητη συζήτηση θα ανακαλύψουμε τη θέση του παιχνιδιού και του χιούμορ στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και μέσα στην τάξη μας.

Το εργαστήριο συντονίζει ο Μάρκος Ζάγκας, περιβαλλοντολόγος- εκπαιδευτικός.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο εργαστήρι είναι η αγορά ενός από τα βιβλία: 1. Γίνε πράκτορας του πλανήτη (λιανική τιμή: 8,76 €), 2. Η εκδίκηση του Πουφ (λιανική τιμή: 8,80 €) από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.


Ο Μάρκος Ζάγκας είναι Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Σχολείων στη ΜΚΟ Πράκτορες του Πλανήτη. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε οργανώσεις όπως η Σχολή Μωραΐτη, το Παιχνιδαγωγείο, ο Αρκτούρος και η Οργάνωση Γη, με αντικείμενο την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Το δυνατό του σημείο είναι το παιχνίδι, αλλά από χιούμορ τα πάει έτσι και έτσι!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της οργάνωσης «Πράκτορες του Πλανήτη» μπορείτε να επισκεφτείτε το planetagents.org.