×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΤΟΝΑΛΤΣΟΝ
12/02/2018
Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΤΟΝΑΛΤΣΟΝ
Δύο πολύχρωμα βιβλία από τη βραβευμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων που διαβάζεται από εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον, της δημοφιλούς συγγραφέα παιδικών βιβλίων με πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως, Τι άκουσε η πασχαλίτσα και Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος, σε εικονογράφηση της επίσης βραβευμένης Λίντια Μονκς, θα ενθουσιάσουν κάθε παιδί από 3 χρονών αλλά και τους μεγάλους με τις όμορφες ιστορίες τους.

Για να δούμε λοιπόν Τι άκουσε η πασχαλίτσα;
Στο αγρόκτημα επικρατεί πανδαιμόνιο, με τόσα βελάσματα και κακαρίσματα, γαβγίσματα και χλιμιντρίσματα. Όταν όμως δύο πονηροί κλέφτες αποφασίζουν να κλέψουν την όμορφη αγελάδα, το πιο σιωπηλό και μικροσκοπικό πλασματάκι είναι που θα σώσει την κατάσταση!

Ξεφυλλίστε το βιβλίο ΕΔΩ.




Και σε τι περιπέτειες μπήκαν Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος;
Όταν ο Ζαχαρής, ένα ξύλινο αλογάκι, εύχεται να μπορούσε να δει τον κόσμο, ένας λευκός μονόκερος με μαγικές δυνάμεις τον μεταμορφώνει σε αληθινό άλογο. Όμως, αφού δουλεύει σε αγρόκτημα, τρέχει στον ιππόδρομο και δίνει παράσταση σε τσίρκο, ο Ζαχαρής καταλαβαίνει ότι πρέπει να προσέχει τι εύχεται και συνειδητοποιεί πόσο του λείπουν τα παιδιά που έπαιζαν μαζί του.
Είναι άραγε πολύ αργά για άλλη μια ευχή;

Ξεφυλλίστε το βιβλίο ΕΔΩ.


Πιο πολλά όμως για την κάθε ιστορία γνωρίζει η μεταφράστρια και επιμελήτρια των βιβλίων Μάρω Ταυρή που θα σας τα εξηγήσει όλα καλύτερα και πολύ πιο παραστατικά, εάν πατήσετε ΕΔΩ.

Αλήθεια όμως ποια είναι η  Τζούλια Ντόναλντσον;
Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1948, άρα είναι Βρετανίδα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Ίσως να γνωρίζετε κάποια από αυτά όπως το πολυβραβευμένο Γκρούφαλο, που έχει πουλήσει 17 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μεταφραστεί σε 70 γλώσσες, Το μαγικό σκουπόξυλο και Ο Ξυλαράκης. Εκτός από ιστορίες για παιδιά, γράφει κι άλλα πράγματα: θεατρικά έργα, ποιήματα και τραγούδια για παιδιά. Είναι τόσο καλή που μάγεψε μέχρι και τη βασίλισσα της Αγγλίας κι έτσι το 2011 της απονεμήθηκε ο βασιλικός τίτλος ΜΒΕ για τις υπηρεσίες της στη λογοτεχνία αλλά και ο τιμητικός τίτλος Children’s Laureate (Βραβευμένος Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων).

Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες για τα παιδιά
Μήπως θα θέλατε να μάθετε ακόμα περισσότερα για τις πασχαλίτσες, αυτά τα θαυμάσια κοκκινόμαυρα και τόσο χρήσιμα πλάσματα; Θα βρείτε ΕΔΩ πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή τους.

Η συγκεκριμένη πασχαλίτσα της Τζούλια Ντόναλντσον όμως δεν είναι μια συνηθισμένη πασχαλίτσα, καθώς από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός. Και τα κατάφερε! Έχει ανέβει στο θεατρικό σανίδι από την ομάδα ψυχαγωγίας Kenny Wax σε συνεργασία με τον Mathey Gregory.

Μήπως θέλετε κι εσείς να γίνεται κομμάτι του θαυμάσιου κόσμου της Τζούλια Ντόναλντσον; Το μόνο εύκολο! Μπορείτε να τυπώσετε μόνοι σας μια σειρά από απλές δραστηριότητες και να περάσετε μερικές ευχάριστες ώρες στο σπίτι δημιουργώντας και διασκεδάζοντας.
Χρωμάτισε τα ζώα της φάρμας ΕΔΩ.
Χρωμάτισε την πασχαλίτσα ΕΔΩ.
Βοήθησε τον Ζαχαρή να βρει τον μαγικό μονόκερο πατώντας ΕΔΩ.
Ζωγράφισε ΕΔΩ την ευχή που θα έκανες αν συναντούσες έναν μαγικό μονόκερο.

Αν σας άρεσαν όλα αυτά και θέλετε η πανέξυπνη Πασχαλίτσα και ο καλόκαρδος Ζαχαρής να σας κάνουν παρέα και στο σχολείο, μπορείτε να πείτε στη δασκάλα σας ότι έχουμε φτιάξει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και για τα δύο βιβλία. Θα τα βρείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ.
 
 

Σχετικά βιβλία

Εξαντλημένο
10%
ΒΙΒΛΙΟ
13,30€
11,97€
Τι άκουσε η πασχαλίτσα
Julia Donaldson
Μάρω Ταυρή
Lydia Monks
Στο αγρόκτημα επικρατεί πανδαιμόνιο, με τόσα βελάσματα και κακαρίσματα, γαβγίσματα και χλιμιντρίσματα. Όταν όμως δύο πονηροί κλέφτες αποφασίζουν να κλέψουν την όμορφη αγελάδα, το πιο σιωπηλό και μικροσκοπικό πλασματάκι είναι που θα σώσει την κατ...
Εξαντλημένο
10%
ΒΙΒΛΙΟ
13,30€
11,97€
Ο Ζαχαρής και ο μονόκερος
Julia Donaldson
Μάρω Ταυρή
Lydia Monks
Όταν ο Ζαχαρής, ένα ξύλινο αλογάκι, εύχεται να μπορούσε να δει τον κόσμο, ένας λευκός μονόκερος με μαγικές δυνάμεις τον μεταμορφώνει σε αληθινό άλογο. Όμως, αφού δουλεύει σε αγρόκτημα, τρέχει στον ιππόδρομο και δίνει παράσταση σε τσίρκο, ο Ζαχαρ...