×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!
07/05/2018
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!
Ανακαλύψτε τον νέο τίτλο στην αγαπημένη σειρά των μικρών αναγνωστών

Το νέο βιβλίο της σειράς των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Ο μικρός δράκος Καρύδας για παιδιά από 5 ετών, με τίτλο Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο μόλις κυκλοφόρησε. Στα βιβλία της σειράς, ο μικρός δράκος Καρύδας και οι φίλοι του, η σκαντζοχοιρίνα Ματίλντα και ο Όσκαρ ο χορτοφάγος φαγανόδρακος, μπλέκονται σε απίθανες χιουμοριστικές περιπέτειες που εκτυλίσσονται στη ζούγκλα, στην προϊστορία, στο διάστημα, στη χαμένη Ατλαντίδα αλλά και στον Βόρειο Πόλο.


Στο βιβλίο αυτό ο Καρύδας, η Ματίλντα και ο Όσκαρ δεν πιστεύουν στα μάτια τους, όταν βρίσκουν στην παραλία του νησιού τους έναν ξενηστικωμένο πολικό αρκούδο. Τον ταΐζουν και τον συνεφέρνουν όσο μπορούν καλύτερα. Αλλά ο καινούριος τους φίλος θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του - το Νησί των Δράκων παραείναι ζεστό για τα δικά του γούστα! Αποφασίζουν τότε οι τρεις φίλοι να τον βοηθήσουν: να τον πάνε στον Βόρειο Πόλο.

Τα βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και μπορούν να αξιοποιηθούν στην τάξη στο πλαίσιο της Φιλαναγνωσίας. Η ανάγνωση αυτών των κειμένων παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας και την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης (διδασκαλία της Γλώσσας) χαρίζει στα παιδιά γνώσεις σχετικές με τον τόπο και τους πρωταγωνιστές κάθε ιστορίας. Έτσι, για παράδειγμα, στο συγκεκριμένο βιβλίο οι μικροί αναγνώστες μπορούν να πληροφορηθούν για τις συνθήκες που επικρατούν στον Βόρειο Πόλο, για τις συνήθειες των πολικών αρκούδων, για το κυνήγι της φώκιας και για τα ιγκλού. Ακόμα, τα βιβλία της σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραματοποίηση στην τάξη, ενώ η εικονογράφηση των βιβλίων μπορεί να δώσει την αφορμή για συζήτηση ή δραστηριότητες.


Ο μικρός δράκος Καρύδας
Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ίνγκο Ζίγκνερ

Σελίδες: 80
Τιμή: 7,70 € → 6,93 €
Ξεφυλλίστε το βιβλίο ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς.
***

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΓΚΟ ΖΙΓΚΝΕΡ
Ο Ingo Siegner (Ίνγκο Ζίγκνερ) γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στο Γκροσμπουργκβέντελ, κοντά στο Ανόβερο. Μετά το σχολείο και τον στρατό εργάστηκε σε τράπεζα, έζησε έναν χρόνο στη Γαλλία, πήγε για λίγο στο πανεπιστήμιο και κατέληξε να δουλεύει στο Vamos, ένα γραφείο διοργάνωσης οικογενειακών ταξιδιών. Στα ταξίδια διηγιόταν στα παιδιά φανταστικές ιστορίες. Κι επειδή οι ιστορίες του άρεσαν πολύ στα παιδιά, άρχισε να τις γράφει. Σιγά σιγά έμαθε και να ζωγραφίζει. Ο Ίνγκο Ζίγκνερ ζει και εργάζεται στο Ανόβερο. Με τα βιβλία του Μικρού Δράκου Καρύδα, που έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, έχει κατακτήσει τις καρδιές των μικρών αναγνωστών και αναγνωστριών. Το φθινόπωρο του 2003 τιμήθηκε με το βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Μπαντ Ίμπουργκερ.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα παιδικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Δάφνη Βρέλλη τηλεφωνικά στο 2113003500 (εσωτ. 268) ή στέλνοντας e-mail στο paidiko@metaixmio.gr.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με βάση τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, μπορείτε να παρακολουθείτε το ημερολόγιο εκδηλώσεων που υπάρχει στον ιστότοπο www.metaixmio.gr.

Σχετικά βιβλία

Ο μικρός δράκος Καρύδας 11: Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο
Ingo Siegner
Μαρία Αγγελίδου
Ingo Siegner
Μία σειρά με ήρωα γνωστό και δημοφιλή, που έχει ήδη αποκτήσει πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Ο συγγραφέας, που εικονογραφεί ο ίδιος τις ιστορίες του, έχει βρει τον σφυγμό των παιδιών της προσχολικής ηλικίας. Ο δράκος Καρύδας είναι μια σειρά βιβλίων...