×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΙΜΗ ΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ"
14/11/2018
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΙΜΗ ΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ"
Η μπεστ σέλερ σειρά εμπλουτίζεται με έναν νέο τίτλο 
 
Η Μιμή η Νευρική σε νέες περιπέτειες
Η μπεστ σέλερ σειρά εμπλουτίζεται με έναν νέο τίτλο 
 
 
Στην πολύ δημοφιλή σειρά των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Η Μιμή η Νευρική μόλις κυκλοφόρησε η νέα περιπέτεια με τίτλο Η Μιμή η Νευρική και το βασιλικό πάρτι. Η Μιμή είναι ένα οχτάχρονο κορίτσι γεμάτο περιέργεια για τα πάντα, γεμάτο πάθος και όρεξη για περιπέτεια και δράση, παρορμητικό και μερικές φορές ευέξαπτο, που μεγαλώνει μαθαίνοντας τον εαυτό του και τον κόσμο μέσα από απολαυστικές χιουμοριστικές ιστορίες.
 
Οι σχέσεις και οι ρόλοι μέσα στην οικογένεια, η διαφορά ανάμεσα στο τι μπορώ και στο τι θέλω, η σύγκρουση της φαντασίας με την πραγματικότητα, τα όρια της παιδικής παντοδυναμίας είναι στο επίκεντρο της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς που έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες, έχει πουλήσει περισσότερα από 22 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο, ενώ το site της σειράς www.judymoody.com, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει πλούσιο υλικό, έχει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες τον μήνα

Τα βιβλία της σειράς απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στις μεσαίες τάξεις του Δημοτικού και μπορούν να αξιοποιηθούν στην τάξη στο πλαίσιο της Φιλαναγνωσίας. Η ανάγνωση αυτών των κειμένων, παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας και την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης (διδασκαλία της Γλώσσας), μπορεί να δώσει αφορμή για συζήτηση και προβληματισμό γύρω από θέματα που απασχολούν και αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα παιδιά. Τα βιβλία μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για δραματοποίηση στην τάξη, ενώ η εικονογράφησή τους μπορεί να δώσει αφορμή για συζήτηση και δραστηριότητες.
 
Σειρά: Η Μιμή η Νευρική 


Η Μιμή η Νευρική και το βασιλικό πάρτι
Μέγκαν ΜακΝτόναλντ

εικονογράφηση: Πίτερ Ρέινολντς
μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου


Η Μιμή η Νευρική έχει καταφέρει πολλά: γιατρός έγινε, μυστήρια έλυσε, το μέλλον προέβλεψε, στο πανεπιστήμιο πήγε, ακόμα και στα νεύρα της κατάφερε να κυριαρχήσει, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έγινε βασίλισσα. Ούτε καν Βασίλισσα της Νύχτας στις Απόκριες! Δε φόρεσε ποτέ τιάρα ούτε φουστάνι με φουρό και γενικά δεν είχε τίποτα βασιλικό. Μέχρι τώρα! Που φτιάχνοντας το γενεαλογικό της δέντρο για μια σχολική εργασία ανακαλύπτει πως ανήκει σε βασιλική… γενιά. Φυλάξου, Μπάκιγχαμ! Έρχεται η Αυτού Νευρικότης η Μιμή!
 
Σελίδες: 168
Τιμή: 9,90€
 
Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 
ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: Φιλία, Ανθρώπινες σχέσεις, Οικογένεια, Σχολική ζωή, Φυσικό περιβάλλον, Ανάπτυξη φαντασίας
 
Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς.
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό αλλά και εκτυπώσιμες δραστηριότητες σχετικές με τη σειρά είναι στη διάθεση εκπαιδευτικών, γονιών και παιδιών. Το υλικό έχει σκοπό αφενός να διευκολύνει τον εκπαιδευτικό στη διδακτική αξιοποίηση των βιβλίων και αφετέρου να προσφέρει στα παιδιά πολλές ώρες διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο τους.
 
Εκπαιδευτικό υλικό
Δραστηριότητες για τον ελεύθερο χρόνο 
 
Τα βιβλία της σειράς θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του ανανεωμένου διαδικτυακού μας τόπου (www.metaixmio.gr). Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής καταβάλλονται από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 15,00 €.
  

Σχετικά βιβλία

Η Μιμή η Νευρική και το βασιλικό πάρτι
Megan McDonald
Ειρήνη Χριστοπούλου
Peter Reynolds
Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μ...