×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Είστε γονέας παιδιού ηλικίας 6-10;
29/09/2020
Είστε γονέας παιδιού ηλικίας 6-10;
Εκπαιδευτικό υλικό, αναγνωστικές προτάσεις και δραστηριότητες για παιδιά του Δημοτικού

Το παιδί σας ξεκίνησε το Δημοτικό; Έχει πλέον αρχίζει να διαμορφώνει τον χαρακτήρα του; Βλέπετε τις κλίσεις, τις δεξιότητες και τις ιδιαιτερότητές του; Ομολογουμένως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γίνει το διάβασμα παιχνίδι από το να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού.

  • Αν στο παιδί σας αρέσει η Μυθολογία, θα ξετρελαθεί με τα Μυθολογικά Παραμύθια. Γιατί δεν θα διαβάσει παλιές χιλιοειπωμένες ιστορίες ξεχασμένων θεών, αλλά συναρπαστικά παραμύθια δράσης, μέσα από τα οποία ξετυλίγονται όλες οι διαχρονικές ανθρώπινες περιπέτειες, οι φόβοι και οι χαρές που έχουν σημαδέψει κι ακόμη σημαδεύουν την ψυχή του ανθρώπου.

Μετά το διάβασμα ευκαιρία να εξασκηθεί σε όσα έμαθε! Στο τέλος κάθε βιβλίου θα βρείτε παράρτημα με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Με αφορμή τον μύθο, τα παιδιά ανακαλούν όσα διάβασαν και συμπληρώνουν μεσοστιχίδες ή σταυρόλεξα, παίζουν γλωσσικά παιχνίδια, απαντούν σε ερωτήσεις κρίσης που τους βοηθούν να κατανοήσουν τη σημασία του πολιτισμού και τη σχέση της Ιστορίας με το παρόν, παρατηρούν έργα τέχνης και συγκρίνουν την προσέγγιση του μύθου από τον αρχαίο καλλιτέχνη και τον σύγχρονο εικονογράφο.

  • Αν στο παιδί σας αρέσουν οι θετικές επιστήμες, ξεκινήστε την εξάσκηση με το παρακάτω πείραμα.

Περισσότερα πειράματα και εφευρέσεις θα βρείτε στα βιβλία μας με θέμα τις φυσικές επιστήμες.

Μαθητευόμενος επιστήμονας


Ο υπέροχος πλανήτης μας


Σκέψου όπως ο Αϊνστάιν


Η επιστήμη γίνεται παιχνίδι με 30 απίθανα πειράματα 

  • Αν το παιδί σας έχει ευφράδεια λόγου, μέρα με τη μέρα κατακτά νέες λέξεις, εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του και εκφράζει πιο εύστοχα αυτό που έχει στην καρδιά και στο μυαλό του, το πρωτότυπο βιβλίο Ξεκίνα με μια λέξη του Πίτερ Χ. Ρέινολντς θα το ωθήσει να συλλέξει λέξεις, να τις συνδυάσει με απρόσμενους τρόπους και να διαπιστώσει και μόνο του πώς γεννιούνται καινούριες ιδέες, ποιήματα, χαρακτήρες και ιστορίες.

Πάρτε μια γεύση ΕΔΩ.

Είστε και εσείς ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ακούσει από τον δάσκαλο του παιδιού τους τη φράση «καλό παιδί αλλά δεν συγκεντρώνεται»; Αναζητήστε το βιβλίο Μαθαίνω να συγκεντρώνομαι. Πρόκειται για έναν πρακτικό οδηγό με 130 παιχνίδια και δραστηριότητες, συμβουλές και τεχνικές για να ενισχύσει το παιδί τη συγκέντρωσή του.

Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές από τη μεταφράστρια του βιβλίου, συγγραφέα και εκπαιδευτικό με πολυετή εμπειρία Κωνσταντίνα Αρμενιάκου για την αξιοποίησή του στην τάξη ή στο σπίτι.

  • Διαβάστε μαζί  του τη γνώμη της επιστήμης και αναζητήστε επιπλέον πληροφορίες αν το επιθυμεί.  
  • Αφήστε το να κάνει το τεστ της αυτοαξιολόγησής του, συζητήστε το αποτέλεσμα και ενθαρρύνετέ το να αναγνωρίζει και να εντοπίζει τα δυνατά του σημεία και τις δυσκολίες του.
  • Βοηθήστε το να οργανώσει τον χώρο και να βρει τα υλικά που απαιτούνται για τις προτεινόμενες δραστηριότητες, και συμμετέχετε σε αυτές με θετική διάθεση. 
  • Ενθαρρύνετε το παιδί ώστε να τροποποιήσει τη συμπεριφορά του ακολουθώντας μία συμβουλή κάθε φορά.

Ιδού μια χρήσιμη δραστηριότητα που θα βρείτε στο βιβλίο, για το πώς πρέπει να μελετάμε αποδοτικά.