×

Your cart is empty.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Subtotal:
{{order.discounted_cost}}
Promotion Discount:
{{order.promo_discount}}
Coupon Discount:
{{order.extra_discount}}
Shipping Cost:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
TOTAL:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ MY ADDRESSES ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
S3.gy.digital%2fmetaixmio%2fuploads%2fasset%2fdata%2f16654%2flesxi noir 1920x580
Noir row 1

Ο διαγωνισμός του μήνα

Ο Χρήστος Γιαννάκενας στο πρώτο βιβλίο του, με τίτλο Αίμα στις στάχτες, μας αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κανιάρη, έναν ήρωα χαμένο από χέρι, ο οποίος αναζητά την αλήθεια που απειλεί να τα κάνει όλα στάχτη. Ένα τηλεφώνημα της πρώην συντρόφου του θα τον βγάλει από τον λήθαργο. Μην ξέροντας ποιον να εµπιστευτεί και µε µόνο σύµµαχο το πείσµα του, ο Δηµήτρης αναλαµβάνει ρόλο ντετέκτιβ για να παρασυρθεί σε µια σπείρα γεµάτη ψέµατα, διαφθορά και αίµα, στην άκρη της οποίας κρύβεται µια αλήθεια όµοια µε το Κουτί της Πανδώρας.

Όσα μέλη της Λέσχης Noir διαβάσατε το απόσπασμα που σας δόθηκε και απαντήσατε σωστά στην ερώτηση «Ποιον ρόλο έπαιζε η Βάσω στην παράσταση στην οποία τη γνώρισε ο Δημήτρης;» μπήκατε στην κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου. Η σωστή απάντηση είναι «β. Της Έντα Γκάμπλερ».

Οι πέντε τυχεροί/ές που προέκυψαν έπειτα από κλήρωση είναι οι:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΣΟΣ
  2. ΔΑΦΝΗ ΣΤΑΣΙΝΗ
  3. ΥΒΟΝΝΗ ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
  4. ΜΑΡΙΑ ΦΑΚΗ
  5. ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Συγχαρητήρια! Θα ενημερωθείτε με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα για την παραλαβή του βιβλίου.

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή σας.


Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού.


Όροι συμμετοχής
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας, έως και τις 26/6/2022. 
Η κλήρωση θα αναδείξει πέντε (5) τυχερούς που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Αίμα στις στάχτες" του Χρήστου Γιαννάκενα.
Η ανακοίνωση των ονομάτων των τυχερών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.
Τα ονόματα των πέντε (5) νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι νικητές που κατοικούν εντός του νομού Αττικής μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα βιβλία που θα επιλέξουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

 

 

Όροι επεξεργασίας δεδομένων

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------