×

Your cart is empty.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Subtotal:
{{order.discounted_cost}}
Promotion Discount:
{{order.promo_discount}}
Coupon Discount:
{{order.extra_discount}}
Shipping Cost:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
TOTAL:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ MY ADDRESSES ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
S3.gy.digital%2fmetaixmio%2fuploads%2fasset%2fdata%2f16654%2flesxi noir 1920x580
Noir row 1

Προνόμια μελών

Τα μέλη της Λέσχης Noir απολαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και σειρά προνομίων και εκπτώσεων από τις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρείες:


 Η ομάδα του «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στα διαδραστικά παιχνίδια μυστηρίου για μικρούς και μεγάλους:
• Διοργανώνουν θεατρικά δείπνα μυστηρίου. Εκεί θα κληθείτε, ως θεατές, να παίξετε ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου, ενώ συγχρόνως απολαμβάνετε το δείπνο σας.
• Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια ρόλων, τότε τα επιτραπέζια παιχνίδια μυστηρίου είναι ιδανικά για εσάς και την παρέα σας. Πρωταγωνιστήστε σε μια ιστορία μυστηρίου, παίζοντας τον ρόλο των ντετέκτιβ, των υπόπτων και του δολοφόνου.
• Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γίνουν ντετέκτιβ για μια μέρα μέσα από τα παιχνίδια του CSI Kids με πάρτι μυστηρίου, κυνήγια θησαυρού, μυστήρια δι’ αλληλογραφίας και άλλα πολλά
Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία της ομάδας του «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

 

 Η εταιρεία Κάισσα ιδρύθηκε το 1985 από μια παρέα σκακιστών ως ένα αμιγώς σκακιστικό κατάστημα. Σύντομα επέκτεινε  τις δραστηριότητες της και σε άλλες, πρωτοποριακές για την Ελληνική αγορά κατηγορίες παιχνιδιών όπως τα Παιχνίδια με  Συλλεκτικές Κάρτες, τα Επιτραπέζια Στρατηγικής & Φαντασίας, τα Παιχνίδια Ρόλων και τα Παιχνίδια με Μινιατούρες. Σήμερα η Κάισσα είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρεία στη διανομή των παραπάνω παιχνιδιών, τα οποία παράλληλα υποστηρίζει με ένα ολοκληρωμένο σύστημα οργανωμένου παιχνιδιού που περιλαμβάνει από εκδηλώσεις επίδειξης και εκμάθησης και φιλικά τουρνουά μέχρι πανελλήνια πρωταθλήματα. Κάθε χρόνο η Κάισσα διοργανώνει εκατοντάδες εκδηλώσεις επιτραπέζιών, αλλά και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες και επιτραπέζια. Οι Έλληνες πρωταθλητές συμμετέχουν στη συνέχεια στα αντίστοιχα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με συχνές διακρίσεις. Η Κάισσα συνεργάζεται και διανέμει στην Ελλάδα τα παιχνίδια όλων των σημαντικών εταιρειών του χώρου όπως Wizards of the Coast, Pokemon Company, Ultra Pro, Konami, Fantasy Flight, Mantic Games, AEG, Safari, Gigamic, Asmodee και πολλών άλλων, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται και με τους κορυφαίους σχεδιαστές επιτραπέζιων παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο, μεταφράζοντας στα Ελληνικά μια πλειάδα επιτραπέζιων παιχνιδιών και παραγωγή πρωτότυπων Ελληνικών επιτραπέζιών. Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία της Κάισσα με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

 

 «Εγκληματικά ωραίο» * «Κάτι βγαλμένο από ταινία μυστηρίου!» * «μια ώρα που θα θες να την ξαναζήσεις..» * «I always  loved mysteries, but to actually solve one myself was the best thing i ever tried!» * «Εξατομικευμένες περιπέτειες πάντα με  την πιπεράτη αισθητική ενός "θρίλερ μυστηρίου"!»
 Αυτές είναι κάποιες από τις κριτικές για το “Locked” το ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
Τι είναι όμως το Locked;

Ομάδες 3-5 παικτών μπαίνουν στο χώρο του παιχνιδιού και προσπαθούν να αποδράσουν μέσα σε 60 λεπτά. Στόχος των παικτών είναι να βρουν αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και χρησιμοποιώντας φαντασία, ομαδικότητα και λογική σκέψη να λύσουν το μυστήριο και να αποδράσουν. Στο LOCKED λειτουργούν ήδη 3 χώροι παιχνιδιού: "Το γραφείο του John Monroe","CSI Thessaloniki" και “Virus”, με διαφορετική ιστορία μυστηρίου το καθένα. Παράλληλα, η ομάδα του LOCKED ετοιμάζει ακόμη 2 χώρους παιχνιδιών, με νέες μυστηριακές ιστορίες. Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.locked.gr/booking.
Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία του Locked με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

 

 Το BrainQuest Escape Room Athens Project δίνει μία νέα διάσταση στην ψυχαγωγία. Είναι ένα ζωντανό παιχνίδι  απόδρασης. Το σενάριο είναι απλό. Βρίσκεστε κλειδωμένοι σε έναν χώρο μαζί με την παρέα σας. Ο στόχος είναι να  δραπετεύσετε μέσα σε 60 λεπτά. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να λύσετε γρίφους, μυστήρια, παζλ συνεργαζόμενοι μεταξύ  σας και χρησιμοποιώντας το μυαλό σας και την κοινή λογική. Θα τα καταφέρετε;
 Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία του BrainQuest Escape Room Athens Project με  τις εκδόσεις Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

 

 Let's play a game. Στην καρδιά του Ηρακλείου Κρήτης, στα Λιοντάρια, λειτουργούν από τον Ιανουάριο του 2015 τα  EscapeRooms.Gr, γνωστά σε όλους τους φίλους του μυστηρίου και του παιχνιδιού ως «Δωμάτια Απόδρασης». Είστε  αρκετά παρατηρητικοί; Σας αρέσει να συνδυάζετε στοιχεία και να λύνετε γρίφους; Τότε αυτό είναι το παιχνίδι σας! Είστε  έτοιμοι να παγιδευτείτε, να προβληματιστείτε και να διασκεδάσετε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο; Αν ο χρόνος που μετράει αντίστροφα δεν σας αγχώνει, οργανώστε την ομάδα σας και πάρτε μέρος στα 2 νέα δωμάτιά μας: «Game Room» και «Explosion». Κάντε την κράτησή σας από την επίσημη σελίδα μας: escaperooms.gr/booking. Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία των Escape Rooms με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

 

Το ESCAPE Limassol είναι ο μεγαλύτερος παροχέας δωματίων ζωντανής απόδρασης στην Κύπρο, τόσο στο κοινό όσο  και  σε εταιρείες, πρώτο στις κατηγορίες των Fun & Games και Escape Games στο TripAdvisor. Διαθέτει τρία διαφορετικά  θεματικά δωμάτια απόδρασης ενώ ετοιμάζονται δύο νέα δωμάτια. Περισσότερες πληροφορίες για τα δωμάτια και τις τιμές  θα βρείτε στο escapecy.com. Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία του ESCAPE  Limassol με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

  

 

 Οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις στη Δυτική Μακεδονία πληθαίνουν και ο κόσμος αρχίζει και ανησυχεί. Αναστατωμένοι οι  επίδοξοι ντετέκτιβ φορούν τα παλτό τους και φτάνουν στην Κοζάνη για να λύσουν τα μυστήρια που έχει δημιουργήσει το In  & Out in 60 Minutes. Το πρώτο παιχνίδι απόδρασης της Δυτικής Μακεδονίας έχει ανοίξει τις πύλες του εδώ και λίγους  μήνες, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα τέσσερα πρωτότυπα δωμάτια απόδρασης που έχει δημιουργήσει. Αναζητήστε τρόπο  διαφυγής από τη «Φυλακή», βρείτε τον ένοχο της «Ληστείας», απενεργοποιήστε εγκαίρως τη «Βόμβα» και αισθανθείτε  «Supernatural» λύνοντας υπερφυσικούς γρίφους! Είστε έτοιμοι να αποδράσετε;
Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία του «In & Out in 60 Minutes» με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

 

 Στο Escaped, το παιχνίδι παίρνει σάρκα και οστά. Τολμάς να ζήσεις την εμπειρία; Το Escaped βρίσκεται στο Αιγάλεω και  σε προκαλεί να ζήσεις μια συγκλονιστική εμπειρία περιπέτειας που θα σου μείνει αξέχαστη! Πέντε πραγματικά ζωντανά  δωμάτια απόδρασης, βασισμένα σε αληθινές ιστορίες με απίστευτη διακόσμηση και πρωτότυπους γρίφους, θα σε κάνουν  να νιώσεις πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης! Το κοινό το έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και αυτό φαίνεται από τις απίστευτες  κριτικές που έχει η επίσημη σελίδα του Escaped στο Facebook, αλλά και από τις αναφορές σε διάφορα blogs που  ασχολούνται με το είδος, που το κατατάσσουν σαν ένα από τα κορυφαία Live Adventure Games της Αθήνας. Τα σενάρια είναι πρωτότυπα και μοναδικά, όλα εμπνευσμένα και κατασκευασμένα από τους ιδιοκτήτες του, λάτρεις των διαδραστικών παιχνιδιών. Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία του Escaped με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.

 

 Δωμάτια απόδρασης, παιχνίδια μυστηρίου, γρίφοι που … ταξιδεύουν (και σε ταξιδεύουν), πάρτι, εκδηλώσεις (για παιδιά και  μεγάλους) και άλλα πολλά περιμένουν εσένα και την παρέα σου. Χρησιμοποίησε λογική και παρατηρητικότητα, λειτούργησε  ομαδικά, σκέψου γρήγορα και φέρε εις πέρας την … αποστολή! Το Mastermind βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και έχει  δημιουργηθεί για να φιλοξενήσει παιχνίδια … απόδρασης, εκδηλώσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις με κύριο άξονα το …  μυστήριο. Ως μέλος της Λέσχης Noir, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία του Mastermind με τις εκδόσεις  Μεταίχμιο και να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές.