×

Your cart is empty.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Subtotal:
{{order.discounted_cost}}
Promotion Discount:
{{order.promo_discount}}
Coupon Discount:
{{order.extra_discount}}
Shipping Cost:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
TOTAL:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ MY ADDRESSES ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
S3.gy.digital%2fmetaixmio%2fuploads%2fasset%2fdata%2f6561%2f1920x580 kids club
Kids row 1

Ο διαγωνισμός του μήνα για τα μέλη του Κid Club ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ

Στο ξενοδοχείο για μάγισσες επικρατεί αναβρασμός: Το διάσημο βαμπιροσυγκρότημα Οι Ατσίδες με τα Αίματα καταφτάνει στον κόσμο των ανθρώπων… Το τρίτο βιβλίο της κωμικής σειράς περιπετειών «Ξενοδοχείο για μάγισσες» θα σε ενθουσιάσει!

Πάρε μια πρώτη γεύση διαβάζοντας ΕΔΩ ένα απόσπασμα από το βιβλίο, απάντησε σωστά έως τις 26 Μαρτίου στην ερώτηση που θα βρεις στην παρακάτω φόρμα και πέντε τυχεροί/ές, έπειτα από κλήρωση που θα γίνει στις 27 Μαρτίου, θα αποκτήσουν το νέο βιβλίο της σειράς της Ουλρίκε Ράιλανς!

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!
 

 

 


Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση του διαγωνισμού και να πατήσετε υποβολή στη φόρμα, αφού έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία στα υποχρεωτικά πεδία. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας έως και τις 26/3/2024.
2. Νικητές/τριες θα αναδειχτούν έπειτα από κλήρωση πέντε (5) τυχεροί/ές που θα έχουν απαντήσει σωστά στην ερώτηση του διαγωνισμού. Η κλήρωση θα γίνει στις 27/3/2024 και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στον ιστότοπο www.metaixmio.gr στις 28/3/2024. Οι νικητές/τριες θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να λάβουν κατόπιν το βιβλίο.
3. Οι νικητές/τριες που κατοικούν εντός του νομού Αττικής μπορούν να παραλάβουν το βιβλίο από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κηδεμόνα τους. Όσοι νικητές/τριες κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν το βιβλίο ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
4. Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
5. Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

Όροι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

1. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό προς τις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας, και λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.
2. Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό, η ενημέρωση του κοινού για τα νέα βιβλία, τις προσφορές, τη διενέργεια διαγωνισμών και κληρώσεων, καθώς και τις εκδηλώσεις ή άλλες δράσεις που σχετίζονται με το βιβλίο και τις δραστηριότητες του εκδοτικού οίκου.
3. Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για επικοινωνία σχετικά με τον διαγωνισμό και ο νομός διαμονής, και εφόσον επιθυμείτε, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου με σκοπό την αποστολή ενημερώσεων και μηνυμάτων που αφορούν προωθητικές ενέργειες.
4. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (ΕΛΤΑ, Aiolos Courier, Γενική ταχυδρομική, ContactPigeon, Citrus Nobilis, Meta, Google).
5. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.
6. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο e-mail: eshop@metaixmio.gr για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.
7. Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.
 


Αποτελέσματα διαγωνισμού Βιβλιοπαρέας – Φεβρουάριος

Είναι γεγονός! Η Κλαυδία, η πρωταγωνίστρια που έκλεψε τις καρδιές μας με το μαγικό της ταξίδι στη χώρα των μονόκερων, επιστρέφει στη Μονοκερούπολη για νέες περιπέτειες. Το δεύτερο βιβλίο της σειράς που υπογράφει η Άννα Πουνσέτ, με τις υπέροχες εικόνες της Ντιάνα Βιθέδο, έχει τίτλο Αερόστατα, λούνα παρκ και αξέχαστα γενέθλια. Τη μέρα των γενεθλίων της Παυλίνας η μια καταστροφή διαδέχεται την άλλη… Μπορεί αυτό να μεταμορφωθεί σε διασκέδαση; Σε μια τόσο παράξενη χώρα, όλα είναι πιθανά!

Όσοι και όσες διαβάσατε το απόσπασμα που σας δόθηκε και απαντήσατε σωστά στην ερώτηση «Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Παυλίνας;» μπήκατε στην κλήρωση για ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου της σειράς. Η σωστή απάντηση είναι «β. Αναζητούν χαμένους μονόκερους».

Οι τρεις τυχερές είναι οι:

ΖΩΗ ΚΑΛΑΘΑ
ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΛΗ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΡΑΪΟΥ

Συγχαρητήρια! Θα ενημερωθείτε με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα για την παραλαβή του βιβλίου.