×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Τετάρτη 20/09

7 μ.μ.

Ζωντανά από την ψηφιακή πλατφόρμα Zoom των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με συγγραφείς παιδικών βιβλίων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης)

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά και συνεχίζοντας την παράδοση των πολύ εποικοδομητικών συναντήσεων των έξι τελευταίων χρόνων, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους δασκάλους και τις δασκάλες σε μια διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, όπου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για τις νέες δράσεις φιλαναγνωσίας που έχουμε σχεδιάσει για τη σχολική χρονιά που ξεκινά, να ενημερωθούν για τα νέα παιδικά μας βιβλία και τους τρόπους διδακτικής αξιοποίησής τους, και φυσικά να γνωρίσουν τους συγγραφείς μας.

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα μιλήσουν οι:
Αγγελική Δαρλάση, Σοφία Δάρτζαλη, Συμώνη Δημητρακοπούλου,
Κατερίνα Δημόκα, Γεωργία ΖάχαρηΕλένη Κατσούλη, Μαριέττα Κόντου,
Μαρίζα Ντεκάστρο, Κώστας Πούλος, Στέλλα Στεργίου, Αλέκα Τρίπου-Μάνου

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7 μ.μ., με μια ολιγόλεπτη παρουσίασή τους θα κατατοπίσουν τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο καθένας κατά τις συναντήσεις με τους μαθητές, θα απαντήσουν σε ερωτήματα για τα βιβλία τους, αλλά θα δώσουν και διευκρινίσεις για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με σχολεία.

Αν είστε δάσκαλος ή δασκάλα και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ψηφιακά την εκδήλωση (μέσω της πλατφόρμας Zoom), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023. Στις 18 Σεπτεμβρίου θα λάβετε τον απαραίτητο σύνδεσμο στο email σας καθώς και επιβεβαιωτικό μήνυμα για τη συμμετοχή σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Προώθησης Παιδικού Βιβλίου (κα Δάφνη Βρέλλη, 6981 089945, paidiko@metaixmio.gr).

Διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με συγγραφείς παιδικών βιβλίων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης)