×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Τετάρτη 18/09

7 μ.μ.

Αθήνα, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Συνάντηση γνωριμίας με τους συγγραφείς παιδικών βιβλίων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά και συνεχίζοντας την παράδοση των πολύ εποικοδομητικών συναντήσεων των τριών τελευταίων χρόνων, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν εκπαιδευτικούς και υπεύθυνους δράσεων φιλαναγνωσίας των σχολικών βιβλιοθηκών σε ενημερωτική συνάντηση όπου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για τις νέες δράσεις φιλαναγνωσίας που έχουμε σχεδιάσει για την τρέχουσα σχολική χρονιά, να ενημερωθούν για τα νέα παιδικά μας βιβλία και για τους τρόπους διδακτικής αξιοποίησής τους, και να γνωρίσουν από κοντά τους συγγραφείς μας.

Οι συγγραφείς που θα παρευρεθούν στη συνάντηση είναι:
Μαρία Αγγελίδου, Ελένη Ανδρεάδη, Αγγελική Δαρλάση, Μαριέττα Κόντου, Κώστας Πούλος, Παναγιώτα Στρίκου-Τομοπούλου, Λίνα Σωτηροπούλου, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Μαίρη Τσόγκα, ενώ μέσω Skype θα συνδεθεί ο συγγραφέας Άρης Δημοκίδης.

Μαζί μας θα είναι, εκτός απροόπτου, και η αγαπημένη Άλκη Ζέη και θα μας μιλήσει για το νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί το φθινόπωρο.

Με μια ολιγόλεπτη παρουσίασή τους θα κατατοπίσουν τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο καθένας κατά τις επισκέψεις του στα σχολεία, θα απαντήσουν σε ερωτήματα για τα βιβλία τους, αλλά και θα δώσουν διευκρινίσεις για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με σχολείο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν ένα παιδικό βιβλίο της επιλογής τους, καθώς και ενημερωτικό υλικό και μικρά δωράκια για τους μαθητές τους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Αν είστε εκπαιδευτικός ή υπεύθυνος σχολικής βιβλιοθήκης και ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στη συνάντηση, δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβριου 2019 τηλεφωνικώς στο 211 3003500 (εσωτ. 268, κα Δάφνη Βρέλλη) ή στο e-mail: paidiko@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, ειδικότητα, όνομα σχολείου) και την ένδειξη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ. Θα λάβετε επιβεβαιωτικό μήνυμα για τη συμμετοχή σας.

Συνάντηση γνωριμίας με τους συγγραφείς παιδικών βιβλίων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ