×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Πέμπτη 27/12

7 μ.μ.

Αθήνα, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118)

«Ο εφιάλτης της λάμιας»: Παιχνίδι μυστηρίου από την ομάδα Challedu-challenging Education βασισμένο στη σειρά Χάρι Χόλε του Jo Nesbo

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας και τους φανατικούς οπαδούς του Χάρι Χόλε σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι μυστηρίου και περιπέτειας, σχεδιασμένο από την ομάδα Challedu-challenging Education, βασισμένο στις περιπέτειες του πιο δημοφιλούς ντετέκτιβ της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας: του Χάρι Χόλε.

Η υπόθεση του παιχνιδιού
Τρία παιδιά εξαφανίζονται στο πιο πολυτελές μαιευτήριο. Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων η πρόεδρος του μεγαλύτερου ομίλου της χώρας καθησυχάζει τους μικρομέτοχους ότι οι επενδύσεις τους είναι εγγυημένες και τις προσέχει η ίδια σαν τα μάτια της. Την επόμενη μέρα οι βολβοί των ματιών της βρίσκονται προσεκτικά τοποθετημένοι μέσα σε ένα ποτήρι κρασιού.
Ο επιθεωρητής Χάρι Χόλε καλείται να διαλευκάνει το αποτρόπαιο έγκλημα προτού τα ΜΜΕ το ανακαλύψουν και η οικονομία παραλύσει. Όμως, τα φαντάσματα ζωντανεύουν ξανά μέσα από το ποτό. Ο εφιάλτης της αδερφούλας. Τα εξαφανισμένα παιδιά τον φωνάζουν απεγνωσμένα και τα μάτια πολλαπλασιάζονται και τον κοιτούν από παντού.

Το παιχνίδι διαρκεί 120 λεπτά και μπορεί να φιλοξενήσει έως 40 άτομα. Απευθύνεται σε ενηλίκους που θέλουν να ζήσουν την ένταση και το μυστήριο στα ίχνη του αγαπημένου τους επιθεωρητή Χάρι Χόλε και των συνεργατών του. Για τη συμμετοχή στο παιχνίδι δεν είναι απαραίτητο να έχετε διαβάσει ήδη κάποιο βιβλίο του Jo Nesbo από τη σειρά Χάρι Χόλε. 

Εισιτήριο: Η αγορά ενός βιβλίου αστυνομικής λογοτεχνίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ελάχιστης αξίας 15,00 €, κατά την προσέλευση στο παιχνίδι (από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr


Η ομάδα Challedu
Η ομάδα Challedu-challenging Education προβάλλει και αξιοποιεί το παιχνίδι σαν μέσο εκπαίδευσης, ευαισθητοποίησης και  ενδυνάμωσης ευάλωτων και μη ομάδων. Με τη συνεργασία game designers game developpers και ειδικών επιστημόνων από διάφορους κλάδους (εκπαιδευτικών, ψυχολόγων, επιστημόνων υγείας) προσφέρει δράσεις παιχνιδιού και δημιουργίας παιχνιδιού. Με  ιδιαίτερη αγάπη στο βιβλίο, τα μυστήρια, τα παραμύθια και ευρύτερα στο storytelling, χρησιμοποιεί το παιχνίδι ώστε οι «παίχτες-αναγνώστες» να «διαβάσουν» με τη δική τους ματιά και τρόπο μια ιστορία ενισχύοντας παράλληλα τη φιλαναγνωσία.

Στο πλαίσιο της Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου συμμετείχαν στη Νύχτα Πολιτισμού όπου σχεδίασαν και υλοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή άνω των 250 ατόμων το παιχνίδι μυστηρίου «Detective stories».

Παράλληλα έχουν δημιουργήσει δύο interactive ebook με εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα.

«Ο εφιάλτης της λάμιας»: Παιχνίδι μυστηρίου από την ομάδα Challedu-challenging Education βασισμένο στη σειρά Χάρι Χόλε του Jo Nesbo