×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
7ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ με τα βιβλία της Μαρίας Αγγελίδου για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού
11/10/2017
7ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ με τα βιβλία της Μαρίας Αγγελίδου για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού
Οκτώβριος 2017-Μάιος 2018

7ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ με τα βιβλία της Μαρίας Αγγελίδου από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού
Οκτώβριος 2017-Μάιος 2018

«Η Ιστορία από την αρχή»

Αγαπητές φίλες / Αγαπητοί φίλοι,

Πιστοί στο καθιερωμένο πια ραντεβού της φιλαναγνωσίας, επικοινωνούμε και φέτος μαζί σας λίγο μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, για να σας ενημερώσουμε για τον 7ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης που διοργανώνουμε μετά τους έξι πολύ πετυχημένους Μαραθωνίους που πραγματοποιήσαμε τις προηγούμενες χρονιές.

Κεντρικός θεματικός άξονας του φετινού Μαραθωνίου είναι η Ιστορία και η αφήγησή της από την πολυβραβευμένη συγγραφέα Μαρία Αγγελίδου. Η συγκεκριμένη θεματική προτείνει μια νέα ανάγνωση και προσέγγιση της Ιστορίας, με σκοπό αυτή να γίνει πιο προσιτή στον μαθητή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο τού δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθεί ότι η Ιστορία δεν είναι μόνο μάθημα, αλλά, όπως υποστηρίζει και η ίδια η συγγραφέας, «αυτό που μας βοηθάει να γνωρίσουμε, ν’ αγαπήσουμε, ν’ αντέξουμε τη ζωή και τον κόσμο».

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας, τους υπεύθυνους φιλαναγνωσίας και τους δασκάλους που διδάσκουν στη Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, για τη δράση αυτή, καθώς ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα λογοτεχνίας για να παρουσιαστεί και να συζητηθεί ένα βιβλίο σε μια σχολική ομάδα. Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας και υποστηρίζει το έργο του εκπαιδευτικού, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στον μαθητή να καλλιεργήσει μια φιλική σχέση με την ανάγνωση και να αγαπήσει το βιβλίο, να οξύνει την κριτική του σκέψη, να προβληματιστεί πάνω σε σύγχρονα κοινωνικά θέματα, να ασχοληθεί με επίκαιρα ζητήματα του τόπου του και του κόσμου, να βελτιώσει τη γλωσσική του έκφραση, να ενισχύσει την ικανότητά του να κατανοεί κείμενα, να υιοθετήσει υγιείς στάσεις και συμπεριφορές.

Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον 7ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης και τους όρους συμμετοχής και για να δηλώσετε συμμετοχή

Θα είναι χαρά μας να δουλέψουμε φέτος μαζί στον 7ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον Μαραθώνιο μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Προώθησης Παιδικού Βιβλίου (κα Δάφνη Βρέλλη, 211 3003500, εσωτ. 268, marathonios@metaixmio.gr).

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με δημιουργικότητα και πολλές δράσεις για το καλό βιβλίο!