×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Noir row 1

6ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας

ΕΞΙ  ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Δείτε τα ονόματα των νικητών

Στον φετινό Μαραθώνιο Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας, τα μέλη της Λέσχης Noir κλήθηκαν να λύσουν έξι μυστήρια μέσα σε έξι μήνες. Ήρθαν αντιμέτωποι με στυγνά εγκλήματα, σκοτεινά ένστικτα, γρίφους, καταιγιστικές περιπέτειες, πολιτικές συνωμοσίες, προδοσίες, παιχνίδια του μυαλού, ενοχές και εμμονές, κατά συρροή δολοφόνους, θύτες και θύματα. Η επιλογή των μυθιστορημάτων έγινε μεταξύ σπουδαίων συγγραφέων: Arne Dahl, Ian Rankin, Jo Nesbo, Jane Harper, Romy Hausmann, Tana French, Harald Gilbers, Niklas Natt och Dag, Carlos Zanón, Matthew Quirk, Γρηγόρη Αζαριάδη και Δημήτρη Σίμου.

 

Όσοι και όσες απαντήσατε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις μπήκατε στην κλήρωση η οποία ανέδειξε τους τυχερούς και τις τυχερές του 6ου Μαραθωνίου. Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

 

Η μεγάλη νικήτρια που κερδίζει όλα τα αστυνομικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που εκδόθηκαν ή πρόκειται να εκδοθούν πρώτη φορά το 2021 είναι η Ευγενία Αργουδέλη.

 

Οι πέντε τυχεροί/τυχερές που κερδίζουν πέντε αστυνομικά βιβλία της επιλογής τους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΟ είναι:

 1. ΕΛΕΝΗ ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΥ
 2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ
 3. ΘΑΛΗΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
 4. ΜΑΡΙΑ ΤΑΦΛΑΝΙΔΟΥ
 5. ΕΡΙΕΤΤΑ ΤΖΑΛΜΑΚΛΗ

 

Οι δέκα τυχεροί/τυχερές που κερδίζουν ένα αστυνομικό μυθιστόρημα της επιλογής τους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι:

 1. ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ
 2. ΖΗΝΟΒΙΑ ΓΚΑΤΣΗ
 3. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΡΑΚΑΚΗ
 4. ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ
 5. ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
 6. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΑΓΓΙΔΟΥ
 7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
 8. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
 9. ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ
 10. ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΣΚΟΥΔΗ

 

Επιπλέον, όλοι οι παραπάνω δεκαέξι τυχεροί/τυχερές θα αποκτήσουν και συλλεκτικά δώρα της Λέσχης Noir των εκδόσεων Μεταίχμιο. Όλοι και όλες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή των δώρων τους.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες για τη συμμετοχή και για την αγάπη σας στην αστυνομική λογοτεχνία.

 

Όροι διαγωνισμού
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Όσοι δεν έχετε ανανεώσει την εγγραφή σας μετά τις 25/5/2018, εξαιτίας της αλλαγής της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR), θα πρέπει να γραφτείτε εκ νέου.
Έναρξη διαγωνισμού: 1 Οκτωβρίου 2020 - Λήξη διαγωνισμού: 31 Μαρτίου 2021. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της παραπάνω φόρμας, καθ’ όλη τη διάρκεια του μαραθωνίου και το αργότερο έως τις 29/3/2020.
Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν έως τις 15 Απριλίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρεις ερωτήσεις για καθένα από τα παραπάνω βιβλία.
Έως τις 10/5/2021 θα πρέπει να έχετε αποστείλει τις απαντήσεις σας στις τρεις ερωτήσεις που αντιστοιχούν στα βιβλία που έχετε διαβάσει, μαζί με το σχόλιό σας για κάθε βιβλίο (100-300 λέξεις). 
Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία και έχετε απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις που σας αντιστοιχούν, μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές. Η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθούν μετά τις 15 Μαΐου (οι ακριβείς ημερομηνίες θα γνωστοποιηθούν αργότερα). Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο www.metaixmio.gr, ενώ οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία από το www.metaixmio.gr και να τα παραλάβουν από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα βιβλία ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Εάν προκύψουν νικητές που κατοικούν εκτός Ελλάδας, θα γίνει ειδική συνεννόηση για την παραλαβή των δώρων τους.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.
 

 

Μια αναγνωστική πρόκληση για όσους αγαπούν
να διαβάζουν αστυνομικά μυθιστορήματα

Κάντε την ανατροπή και ζήστε μια αξέχαστη αναγνωστική εμπειρία