×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
22/08/2017
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας με αριθμό 93-95-97 από την 1η έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Ελάτε να γνωριστούμε!

Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου και για πολλές δεκαετίες πλουτίζει την πολιτιστική ζωή της πρωτεύουσας ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο, και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΙΟ συμμετέχουν στο Φεστιβάλ και σας περιμένουν στο περίπτερό τους (αρ.  93-95-97), στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου. Ελάτε να ξεφυλλίσετε τα βιβλία μας (εκπαιδευτικά, λογοτεχνικά, παιδικά, δοκίμια, βιβλία τσέπης), να ανακαλύψετε τις εκδηλώσεις και τις άλλες δράσεις μας, αλλά και να σας προμηθεύσουμε με πλούσιο ενημερωτικό υλικό. Ζητήστε τους καινούργιους μας καταλόγους για να ενημερωθείτε για νέες και παλιότερες εκδόσεις.

Συναντήστε και γνωρίστε από κοντά συγγραφείς στο περίπτερό μας.
• Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Ζαρόκωστα υπογράφει το νέο της βιβλίο με τίτλο Οι αδερφές Ραζή, ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που παρακολουθεί την προσαρμογή και εξέλιξη της πρώτης και δεύτερης γενιάς προσφύγων από την Κωνσταντινούπολη και δείχνει πώς τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα επηρέασαν δραματικά τη ζωή τους.
• Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης Αλεξάκης συζητά με τους αναγνώστες για το συγγραφικό του εργαστήρι, την έμπνευση, την τέχνη της γραφής και υπογράφει τα βιβλία του.
Από τις 7:30 έως τις 9:30 το βράδυ

Για τους μικρούς μας φίλους
Ο ντετέκτιβ Κλουζ αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει νέες μυστηριώδεις υποθέσεις και περιμένει τους μικρούς του φίλους που διαθέτουν φαντασία και καλά ακονισμένο μυαλό, για να λύσουν γρίφους και μυστήρια. Την εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι, εμψυχώνει η ομάδα «Δον Κιχώτες».
Η συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη και οι Πράκτορες του Πλανήτη βολτάρουν στο Ζάππειο και καλούν τα παιδιά σε μια νέα απόρρητη αποστολή διάσωσης του πλανήτη την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι, στο περίπτερο εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο!

Το κεντρικό αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος». Το βιβλίο χρωστάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη σκηνή και την οθόνη, που έδωσαν την αφορμή να αναπτυχθεί μια πλούσια βιβλιογραφία γύρω από τις δύο αυτές τέχνες. Στο πλαίσιο του κεντρικού αφιερώματος θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις από τους συνεργαζόμενους φορείς. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο www.sekb.gr

Ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-22:30
Παρασκευή και Σάββατο: 18:00-23:00
Κυριακή: 10:30-15:00 και 18:00-22:30

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή του βιβλίου. 
Ελάτε να γνωριστούμε!