×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ MONOGRAM
13/04/2022
3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ MONOGRAM
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμμετέχουν στο φεστιβάλ με αρκετές εκδηλώσεις.

Ύστερα από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας, το Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας διοργανώνεται ξανά φέτος από το βιβλιοπωλείο Monogram, υπό την αιγίδα των Δήμων Παπάγου-Χολαργού και Χαλανδρίου, της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ), του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου και της διαδικτυακής πύλης για το βιβλίο Book Press. Η πολυαναμενόμενη διοργάνωση που φέρνει κοντά εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και αναγνώστες επιστρέφει από τις 3 Μαΐου 2022 έως τις 15 Ιουνίου 2022. Με περισσότερες παρουσιάσεις βιβλίων, μεγαλύτερες εκδηλώσεις και σε περισσότερα σημεία της πόλης, οι πρωταγωνιστές της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας συναντιούνται με το αθηναϊκό κοινό. 

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αγαπούν την αστυνομική λογοτεχνία και φιλοξενούν στον κατάλογό τους μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους. Συνεπώς, δίνουν το «παρών» στο φεστιβάλ με αρκετές εκδηλώσεις. Διαβάστε παρακάτω για να πάρετε μια πρώτη γεύση για το τι θα συμβεί.

Στις 6 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, η Χρύσα Σπυροπούλου συνομιλεί με τον ομότιμο καθηγητή εγκληματολογίας Γιάννη Πανούση για το νέο της βιβλίο Η ακολουθία του κακού, που περιστρέφεται γύρω από δύο δολοφονίες που λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Αθήνας την εποχή της πανδημίας COVID-19. Στο εξωτερικό Αμφιθέατρο του Δήμου Χολαργού (Περικλέους 55).
Στις 12 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, ο Δημήτρης Σίμος και ο Λευτέρης Μπούρος, δύο εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς της εγχώριας αστυνομικής πεζογραφίας, παρουσιάζουν τα μυθιστορηματικά τους alter ego, στο βιβλιοπωλείο Monogram (Υμηττού 17, Χολαργός).


Στις 26 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, ο Χρήστος Γιαννάκενας παρουσιάζει το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο Αίμα στις στάχτες, μια ιστορία γεμάτη ψέματα, διαφθορά και αίμα και μια αλήθεια όμοια με το Κουτί της Πανδώρας, επικίνδυνη και έτοιμη να τα κάνει όλα στάχτη. Θα συνομιλήσει με τους συγγραφείς Γρηγόρη Αζαριάδη και Δώρο Αντωνιάδη, στο βιβλιοπωλείο Monogram (Υμηττού 17, Χολαργός).Στις 28 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα, τρεις γυναίκες συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας, η Τατιάνα Αβέρωφ και η Χρύσα Σπυροπούλου, ανοίγουν την «κουζίνα» τους και αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο γράφουν τις αστυνομικές ιστορίες τους, σε ένα μυστηριώδες σεμινάριο δημιουργικής αστυνομικής γραφής, στη Βίλα Σαλίγκαρου (Αετιδέων 64, Χολαργός).

Δείτε ΕΔΩ το συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Όσοι είστε φαν του αστυνομικού θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις για νέα βιβλία, συζητήσεις, παρουσιάσεις, αφιερώματα, σεμινάρια, πρώτες απόπειρες νέων συγγραφέων και τιμητικές εκδηλώσεις για το συνολικό έργο των αναγνωρισμένων πρωταγωνιστών του χώρου.

Βάλτε το στην ατζέντα σας!