×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ)
15/01/2019
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ)
Προτάσεις εκδηλώσεων βασισμένες σε βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Προτάσεις εκδηλώσεων
βασισμένες σε λογοτεχνικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
για το Γυμνάσιο και το Λύκειο
 
 
Με δεδομένο ότι το βιβλίο και ειδικά το λογοτεχνικό είναι μέρος μιας πολύπλευρης παιδείας που οφείλει να αποκτήσει κάθε παιδί και λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της φιλαναγνωσίας, σας προτείνουμε εκδηλώσεις σε σχολεία βασισμένες σε βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, για τους μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου. Πρόκειται για βιβλία καταξιωμένων συγγραφέων, πλούσια σε θεματολογία, τα οποία θα υποστηρίξουν και θα συμπληρώσουν το διδακτικό σας έργο. Τα βιβλία που σας προτείνουμε δίνουν αφορμή για προβληματισμό σχετικά με διαχρονικές αξίες και σύγχρονα ιστορικά, κοινωνικά και πολιτικά θέματα, εμπλουτίζουν τη φαντασία των παιδιών και οξύνουν τη δημιουργική και κριτική τους σκέψη.

Επειδή όμως οι στόχοι της φιλαναγνωσίας δεν περιορίζονται μόνο στην ανάγνωση, σας προτείνουμε εκδηλώσεις που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε στενότερη επαφή με το βιβλίο γνωρίζοντας από κοντά τους συγγραφείς μας, με τους οποίους μπορούν να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους και να αναπτύξουν έναν γόνιμο διάλογο με αφορμή το βιβλίο τους, ή αλληλεπιδρώντας με τους έμπειρους εμψυχωτές μας.
 
  • Πατώντας ΕΔΩ θα βρείτε τον κατάλογο με τις προτάσεις μας μαζί με χρήσιμες πληροφορίες, όπως η θεματολογία των βιβλίων, το όνομα κάθε συγγραφέα καθώς και ο τόπος διαμονής του. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις των συγγραφέων μας στα σχολεία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
  • Επίσης, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε με τους μαθητές σας τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να λάβετε μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνουμε ή να φιλοξενήσετε κάποιο από αυτά στο σχολείο σας. Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα από τους έμπειρους συνεργάτες μας και παιδαγωγούς και απευθύνονται σε σχολικές ομάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τα προγράμματα αυτά ΕΔΩ
Μην ξεχνάτε ότι, πέρα από τις παραπάνω προτάσεις βιβλίων οι οποίες πλαισιώνονται από τις συναντήσεις με τους συγγραφείς, μπορείτε πάντα να προτείνετε στους μαθητές σας ή να επεξεργαστείτε μαζί τους βιβλία από τον πλούσιο κατάλογό μας νεανικής λογοτεχνίας που θα βρείτε ΕΔΩ.
 
***
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, εφόσον επιθυμείτε να διοργανώσουμε εκδηλώσεις και άλλα δρώμενα στο σχολείο σας, επισκέψεις συγγραφέων και άλλες κοινές δράσεις με στόχο τη φιλαναγνωσία και την επαφή των μαθητών με τον μαγικό κόσμο του βιβλίου.
Κα Δάφνη Βρέλλη, τηλ.: 211 3003500, εσωτ. 268, e-mail: paidiko@metaixmio.gr.