×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
31η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
13/06/2017
31η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
Από τις 9 έως τις 28 Ιουνίου 2017 σας περιμένουμε στο περίπτερό μας (αρ. 32) με πολλές προτάσεις για καλοκαιρινές αναγνώσεις.

31η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Από τις 9 έως τις 28 Ιουνίου 2017 σας περιμένουμε στο περίπτερό μας (αρ. 32) με πολλές προτάσεις για καλοκαιρινές αναγνώσεις.

Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά διοργανώνει και φέτος έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι, η οποία έχει αρχίσει πλέον να γίνεται θεσμός για τους Πειραιώτες και όχι μόνο. Η φετινή 31ή Έκθεση Βιβλίου άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 9 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, ενώ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 έως τις 11 το βράδυ.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμμετέχουν στην έκθεση και σας περιμένουν στο περίπτερό τους (αρ. 32) με ενδιαφέροντες τίτλους και υπογραφές βιβλίων. Συνδυάζοντας τη βόλτα δίπλα στη θάλασσα, επισκεφτείτε μας για να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας, να ξεφυλλίσετε τις εκδόσεις μας και να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων (λογοτεχνία, αστυνομικό, παιδική και εφηβική λογοτεχνία, βιβλία για διακοπές, μελέτες και δοκίμια) τι θα διαβάσετε φέτος το καλοκαίρι!

Γνωρίστε από κοντά τους συγγραφείς μας
• Το Σάββατο 24 Ιουνίου η συγγραφέας Πέρσα Κουμούτση σας περιμένει στο περίπτερό μας για να σας υπογράψει το νέο της βιβλίο με τίτλο Αλεξανδρινές φωνές στην οδό Λέψιους με φόντο τη μυθική πόλη της Αλεξάνδρειας στα χρόνια του Μεσοπολέμου.
• Την Κυριακή 25 Ιουνίου στο περίπτερό μας θα βρίσκεται η συγγραφέας Κατερίνα Ζαρόκωστα για να συναντήσει από κοντά τους αναγνώστες της και να υπογράψει αντίτυπα του νέου μυθιστορήματός της με τίτλο Οι αδερφές Ραζή, όπου πρωταγωνιστούν τρεις αδερφές πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη που καλούνται να χτίσουν μια νέα ζωή.
Από τις 7:30 έως τις 9:30 το βράδυ

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στην πιο ωραία γιορτή βιβλίου δίπλα στη θάλασσα!