×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
1920x580 noir
Noir row 1

3ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας

6 ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ Ή ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

Μετά τη θερμή ανταπόκρισή σας στους δύο προηγούμενους Μαραθώνιους Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας στους οποίους έλαβαν μέρος περίπου 2.500 αναγνώστες, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ήρθε η ώρα για τον 3ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης.

6 ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ Ή ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

Η αναγνωστική πρόκληση που σας ετοιμάσαμε αυτή τη φορά είναι ελαφρώς διαφορετική. Απευθύνεται σ’ εσάς τους φανατικούς αναγνώστες της αστυνομικής λογοτεχνίας που αγαπάτε πολλούς από τους συγγραφείς των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αλλά είστε διατεθειμένοι να ανακαλύψετε και νέους. Διαλέξαμε έξι τίτλους-φωτιά, μια reading list που, πιστεύουμε, δεν θα σας απογοητεύσει. Σε αυτήν περιλαμβάνονται πολλά και διαφορετικά είδη αστυνομικής λογοτεχνίας (από κλασικό αστυνομικό έως ψυχολογικά θρίλερ) και πολλές και διαφορετικές σχολές (Νορβηγία, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Βρετανία, Αργεντινή). Αυτά τα έξι βιβλία θα πρέπει να διαβαστούν από όλους τους συμμετέχοντες χωρίς εξαίρεση, αλλά επειδή η δίψα για καλή αστυνομική λογοτεχνία δεν σβήνει τόσο εύκολα, σας έχουμε ετοιμάσει μία ακόμα λίστα από την οποία μπορείτε να διαλέξετε όσους τίτλους θέλετε. Για κάθε έναν επιπλέον τίτλο που διαβάζετε, κερδίζετε μια συμμετοχή στη μεγάλη τελική κλήρωση.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η Λέσχη Noir σε προ(σ)καλούν, λοιπόν, να λάβεις μέρος στον 3ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας. Ο Μαραθώνιος θα ξεκινήσει τον Απρίλιο 2017 και θα τελειώσει τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Αν τον ολοκληρώσεις με επιτυχία, θα έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις την αστυνομική βιβλιοθήκη σου με τα βιβλία μιας ολόκληρης χρονιάς και να κερδίσεις πολλά άλλα πλούσια δώρα!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Για να λάβεις μέρος, θα πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα πεδία της φόρμας. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαραθωνίου (το αργότερο έως τις 22 Οκτωβρίου 2017). Κάποιος δηλαδή μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει τον Απρίλιο, με την έναρξη του Μαραθωνίου, και να δρομολογήσει την ανάγνωση των βιβλίων σε έξι μήνες, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να δηλώσει τον Σεπτέμβριο και να διαβάσει τα βιβλία μέσα σε δύο μήνες! Δεν είναι απαραίτητο να ενημερώσεις για το ποια είναι τα προαιρετικά βιβλία που έχεις επιλέξει και προγραμματίσει να διαβάσεις, εάν όμως έχεις αποφασίσει από την αρχή την αναγνωστική σου λίστα, μπορείς να τη μοιραστείς μαζί μας στέλνοντας e-mail στο lesxinoir@metaixmio.gr.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαβάσουν τα έξι βιβλία της κύριας λίστας ανάγνωσης. Αφού ολοκληρώσεις την ανάγνωση των έξι βιβλίων, μπορείς να επιλέξεις ένα ή και περισσότερα από τη συμπληρωματική λίστα ανάγνωσης. Για κάθε βιβλίο της λίστας που διαβάζεις, θα εξασφαλίζεις μία επιπλέον συμμετοχή στην τελική κλήρωση.

Οι δύο λίστες είναι οι εξής:

ΕΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ (Κύρια λίστα ανάγνωσης)
Τελευταία έξοδος
του Federico Axat
Ο Τόπος των Μυστικών της Tana French
Η δίψα του Jo Nesbo
Πέπλο σιωπής του Stuart Neville
Τιμωρός του Tony Parsons
Ούτε λέξη του Eric Rickstad

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΔΙΨΑ… (Συμπληρωματική λίστα ανάγνωσης)
Η σκοτεινή καρδιά της Βαρκελώνης της Alicia Giménez Bartlett
Η συμμορία των εραστών του Massimo Carlotto
Ο ξένος του Harlan Coben
Μουσικές καρέκλες του Arne Dahl (Θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2017)
Δυτικά της ελευθερίας του Thomas Engstrom
Στοκχόλμη του Jens Lapidus
Κυνηγητό θανάτου των James Patterson και Michael Ledwidge (Το βιβλίο εξαιρείται από τη συμπληρωματική λίστα)
Μια για πάντα του Andreas Pflüger
Ακόμα και τα άγρια σκυλιά του Ian Rankin
Ο καλός λύκος του Alexander Soderberg (Θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2017)

Εντιμότατα λαμόγια του Θάνου Δραγούμη
Η συχνότητα του θανάτου της Χίλντας Παπαδημητρίου
Ίντριγκα στο Ιόνιο του Τζίμμυ Κορίνη

Περισσότερα για κάθε βιβλίο θα βρεις στο metaixmio.gr.
Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν στις αρχές Νοεμβρίου 2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρεις ερωτήσεις για καθένα από τα παραπάνω βιβλία. Εάν έχεις ολοκληρώσει τον Μαραθώνιο, έχεις δηλαδή διαβάσει τουλάχιστον τα έξι βιβλία της κύριας λίστας και θέλεις να μπεις στην κλήρωση για τα δώρα, θα πρέπει να στείλεις τις απαντήσεις σου για τα αντίστοιχα βιβλία που έχεις διαβάσει, μαζί με ένα σύντομο σχόλιο (100-300 λέξεις) για καθένα από αυτά τα βιβλία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση lesxinoir@metaixmio.gr. Συμπληρωματικά, το σχόλιό σου μπορείς να το αναρτήσεις απευθείας και στη σελίδα του βιβλίου στο metaixmio.gr. Η προθεσμία για την αποστολή των απαντήσεων είναι έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017.
Εφόσον έχεις ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία, μπαίνεις αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει πριν από τα Χριστούγεννα και θα αναδείξει πολλούς τυχερούς! Οι ακριβείς ημερομηνίες της κλήρωσης και της ανακοίνωσης των νικητών θα γνωστοποιηθούν αργότερα.

ΤΑ ΔΩΡΑ
Ένας τυχερός θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στον Ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στην Τσαγκαράδα Πηλίου.*
Ένας τυχερός θα κερδίσει όλα τα βιβλία της αστυνομικής σειράς των εκδόσεων Μεταίχμιο που θα εκδοθούν πρώτη φορά το 2018.
Πέντε τυχεροί
θα κερδίσουν πέντε αστυνομικά βιβλία της επιλογής τους.
Δέκα τυχεροί θα κερδίσουν ένα αστυνομικό μυθιστόρημα της επιλογής τους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου.

* Το δώρο αφορά διαμονή στο δίκλινο με πανοραμική θέα «Ηώ», εκτός γιορτών, τριημέρων και Ιουλίου - Αυγούστου.
Ευχαριστούμε τον Ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ για την προσφορά του δώρου.
http://www.metaixmio.gr/images/events/logo_amanita.jpgΟ Ξενώνας ΑΜΑΝΙΤΑ βρίσκεται στο αρχοντικό χωριό Τσαγκαράδα της Μαγνησίας, σε προνομιακή θέση μεταξύ βουνού και θάλασσας, στις πλαγιές του Ανατολικού Πηλίου. Τα κτίρια του ξενώνα βρίσκονται μέσα σε οργανικά καλλιεργούμενο κτήμα 3,5 στρεμμάτων, που περιλαμβάνει κήπο με βότανα, οπωρώνα και βιολογικό περιβόλι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κοντινή πρόσβαση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου, ενώ μπορούν να πάρουν μέρος σε θεματικές δραστηριότητες στη φύση, όπως πεζοπορίες, περιπάτους, συλλογή καρπών και άγριων βοτάνων, κυνήγι.
Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τη σελίδα του Ξενώνα στο facebook.


 

http://www.metaixmio.gr/images/events/am3.jpg http://www.metaixmio.gr/images/events/am_1.jpghttp://www.metaixmio.gr/images/events/am2.jpg


Όροι διαγωνισμού
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Λήξη διαγωνισμού: 31 Οκτωβρίου 2017. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέσω της φόρμας, έως τις 22/10/2017. Έως τις 10/12/2017 θα πρέπει να έχετε αποστείλει τις απαντήσεις σας στις τρεις ερωτήσεις που αντιστοιχούν στα βιβλία που έχετε διαβάσει, μαζί με το σχόλιό σας για κάθε βιβλίο (100-300 λέξεις).
Η κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές και η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα πραγματοποιηθούν εντός του Δεκεμβρίου 2017 (οι ακριβείς ημερομηνίες θα γνωστοποιηθούν αργότερα). Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία τους από το metaixmio.gr και να τα παραλάβουν από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα βιβλία που θα επιλέξουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.
Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αποδέχεστε αυτομάτως να λαμβάνετε ενημέρωση για τις εκδόσεις και τις εκδηλώσεις των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.