×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
29/03/2021
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η Ελένη Σβορώνου γράφει για το κίνητρο που την οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου της «Για να ζούμε ελεύθεροι», αλλά και πώς προσέγγισε το υλικό της και οργάνωσε τη δομή του. Ένα εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά από 6 ετών.
29/03/2021
«ΓΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ» ΤΗΣ JULIA PHILLIPS
Η μεταφράστρια Ιωάννα Ηλιάδη μας συστήνει το εκδοτικό φαινόμενο της χρονιάς. Ένα αριστοτεχνικό μυθιστόρημα, γραμμένο µε ενσυναίσθηση και φαντασία, που διερευνά τους περίπλοκους οικογενειακούς και κοινοτικούς δεσμούς σε µια Ρωσία διαφορετική.
26/03/2021
ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΞΥΛΟΥΡΗ
Με τον τίτλο «Πέτρινα πλοία» η βραβευμένη, εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέας μάς προσκαλεί σε νησιά κυριολεκτικά και μεταφορικά μέσα από δεκαπέντε αφηγήσεις για ανθρώπους που χάνονται και για όσους μένουν πίσω να θυμούνται.
23/03/2021
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Η ποίηση παραπέμπει σε έναν ανώτερο πάντα σκοπό. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε καλύτερα 12 από τους σημαντικότερους ποιητές του 20ού αιώνα. Ο βραβευμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης επιλέγει στην ανθολογία «Είναι παντού το ποίημα» ορισμένα ποιήματά τους.
17/03/2021
ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
Η Ελένη Σβορώνου δημιουργεί ένα βιβλίο για παιδιά από 6 ετών απαντώντας σε σοβαρά ερωτήματα όπως: Τι σημαίνει Επανάσταση; Ενάντια σε ποιον επαναστάτησαν οι Έλληνες; Τι συνέβη 200 χρόνια πριν και ζούμε εμείς ελεύθεροι; Ο Χρήστος Κούρτογλου εικονογραφεί.
15/03/2021
ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ
Η Χίλντα Παπαδημητρίου ρίχνει στον στίβο για τέταρτη φορά τον ήρωά της, τον αστυνόμο Χάρη Νικολόπουλο, που αυτή φορά περνάει στην άλλη πλευρά του καθρέφτη και γυρίζει την πλάτη στον ίδιο του τον εαυτό. Να τι μας γράφει η ίδια για το νέο της βιβλίο.