×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Φόρμα εγγραφής στο newsletter Φροντιστηρίων και εκπαιδευτικών

 

Με την εγγραφή σας θα μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για:

• Νέες κυκλοφορίες παιδικών και εκπαιδευτικών βιβλίων
• Διαγωνισμούς φιλαναγνωσίας για τα σχολεία
• Εργαστήρια, επιμορφωτικές ημερίδες και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς
• Επισκέψεις συγγραφέων στα φροντιστήρια
• Εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορείτε να φιλοξενήσετε στο φροντιστήριό σας ή να παρακολουθήσετε με την τάξη σας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜETAIXMIO.


Δεσμευόμαστε ότι οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και την βαθμίδα εκπαίδευσης για ενημέρωση για βιβλία σχετικά με το γνωστικό σας αντικείμενο.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Meta, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.

Για την επικύρωση της συγκατάθεσής σας είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τα δύο παρακάτω βήματα:
1) Τη συμπλήρωση, την αποδοχή και την επιβεβαίωση της παραπάνω φόρμας.
2) Την επιβεβαίωση και την αποδοχή της εγγραφής σας στο μήνυμα που θα λάβετε στη συνέχεια στο e-mail σας. Αυτό το βήμα γίνεται για να σας προστατέψουμε από τυχόν κακόβουλες ενέργειες τρίτων και είναι απαραίτητο για να οριστικοποιηθεί η συγκατάθεσή σας.