×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΥΠΟΠΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ
06/05/2019
ΥΠΟΠΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ
Ο διάσημος Κλουζ, ο αγαπημένος ντετέκτιβ των παιδιών, σε νέες περιπέτειες
Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ
εντοπίζει αυτή τη φορά ο δημοφιλής ντετέκτιβ και προσπαθεί να εξιχνιάσει τι συμβαίνει

 
Στην πολύ πετυχημένη και αγαπημένη στο παιδικό κοινό σειρά των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ» προστίθεται ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο, το 27ο της σειράς, με τίτλο Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ. Οι συστάσεις για τον Κλουζ είναι μάλλον περιττές, αλλά ας θυμηθούμε ότι ο Κλουζ είναι ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια και να διαλευκαίνει υποθέσεις.
 
Η καινούρια υπόθεση του Κλουζ έρχεται και τον βρίσκει μέσα στο σπίτι του: για την ακρίβεια, το μυστήριο είναι κρυμμένο μέσα σ’ ένα μπουκάλι γάλα – και ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό κι απαραίτητο είναι το γάλα για τον μικρό ντετέκτιβ. Μόνο που αυτή τη φορά το αγαπημένο του ρόφημα έχει… κάπως περίεργη γεύση! Για να εξιχνιάσει το μυστήριο, ο Κλουζ θ’ αναγκαστεί να πάει από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του στην άλλη άκρη της πόλης. Και να ζητήσει τη βοήθεια της επιστήμης…
 
Η σειρά με ήρωα τον Κλουζ απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν στις μεσαίες τάξεις του Δημοτικού και μπορούν να αξιοποιηθούν στην τάξη στο πλαίσιο της Φιλαναγνωσίας. Η ανάγνωση αυτών των κειμένων, παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας και την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης, μπορεί να ενισχύσει την παρατηρητικότητα και τη συνδυαστική σκέψη των παιδιών εισάγοντάς τα στον κόσμο μιας ιστορίας μυστηρίου. Τα βιβλία μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για δραματοποίηση στην τάξη. Τα θέματα των βιβλίων περιστρέφονται γύρω από ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά του σήμερα ενώ η ασπρόμαυρη σε στιλ κόμικς εικονογράφησή τους μπορεί να δώσει αφορμή για συζήτηση και δραστηριότητες στην τάξη.
 
Σειρά: Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ
Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ

Γίργκεν Μπανσέρους

Σελίδες: 96
Τιμή: 8,80 €
 
Ξεφυλλίστε ορισμένες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 
Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΡΓΚΕΝ ΜΠΑΝΣΕΡΟΥΣ
Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ. Η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφρασθεί σε 21 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff.
Ο συγγραφέας αγαπά πολύ την Ελλάδα, την οποία έχει επισκεφτεί αρκετές φορές. Απόδειξη της μεγάλης συμπάθειας που έχει προς τη χώρα μας και τους μικρούς Έλληνες αναγνώστες και επίδοξους βοηθούς του Κλουζ είναι ότι αποφάσισε αυτή η καινούργια υπόθεση του Κλουζ να κυκλοφορήσει πρώτα στην Ελλάδα. 
 
***
 
Η ομάδα Gamecraft, που δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές, όπως τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων, τα παιχνίδια μυστηρίου, το κυνήγι θησαυρού και τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο, έχει στήσει ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου με αφορμή τα βιβλία της σειράς που μπορεί να διεξαχθεί σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Για τα σχολεία της Αττικής υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε αντίστοιχα προγράμματα μυστηρίου που πραγματοποιούνται από την ομάδα CSI Kids ή παρακολούθησης μιας διαδραστικής αφήγησης της ιστορίας από τον ηθοποιό Χρήστο Χριστόπουλο.
 
***

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δάφνη Βρέλλη στο τηλ. 211 3003500 (εσωτ. 268) ή στο e-mail paidiko@metaixmio.gr.