×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
"ΥΠΟΓΑΙΑ": ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
11/03/2020
"ΥΠΟΓΑΙΑ": ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
Ένα από τα σπουδαιότερα εκδοτικά γεγονότα της χρονιάς
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι στις 19 Μαρτίου 2020 έρχεται ένα από τα σπουδαιότερα εκδοτικά γεγονότα της χρονιάς. Το βιβλίο που στη Μεγάλη Βρετανία έγινε μπεστ σέλερ από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του φτάνει και στα δικά σας ράφια και είμαστε σίγουροι πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και του ελληνικού αναγνωστικού κοινού. Ο λόγος για το Υπογαία: Ένα ταξίδι στα βάθη της γης και του χρόνου του Βρετανού Robert Macfarlane, που μεταφράζεται ήδη σε 15 γλώσσες, συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα non fiction βιβλία του 2019, ενώ η εφημερίδα Guardian το ενέταξε στα 100 καλύτερα βιβλία του 21ου αιώνα.
 
Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας που θεωρείται ο νέος Φέρμορ με το Υπογαία παραδίδει το αριστούργημά του: Ένα βιβλίο-σταθμό που θα μας κάνει όλους να αναρωτηθούμε αν είμαστε οι κατάλληλοι απόγονοι της Γης του μέλλοντος. Ένα γοητευτικό μείγμα γεωλογίας και ψυχανάλυσης, φυσικής και φιλοσοφίας, ταξιδιωτικής περιήγησης και ιστορίας που έλαβε αποθεωτικές κριτικές από κοινό και κριτικούς.
 
  • Στα 100 καλύτερα βιβλία του 21ου αιώνα σύμφωνα με την Guardian
  • Wainwright Prize 2019 για το καλύτερο αγγλικό βιβλίο για τη φύση
  • Stanford Dolman Award 2020: για το καλύτερο ταξιδιωτικό βιβλίο της χρονιάς
  • NDR Sachbuchpreis 2019 για τον σημαντικότερο μη μυθοπλαστικό τίτλο στη Γερμανία
  • Υποψήφιο για Waterstones Book of the Year 2019, Goodreads Choice Award 2019
  • Το εικαστικό του εξωφύλλου είναι σχεδιασμένο από τον σταθερό συνεργάτη του συγγραφέα, τον Stanley Donwood, που είναι γνωστός και για τις συνεργασίες του με τους Radiohead.
 
Συστήστε το Υπογαία σε όλους τους πελάτες σας που θέλουν να διαβάσουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα: ένα βιβλίο που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο. Για την καλύτερη προώθηση του βιβλίου σχεδιάσαμε σελιδοδείκτη καθώς και ένα προωθητικό φυλλάδιο που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και έχετε ήδη παραλάβει, στο οποίο ο ίδιος ο συγγραφέας μάς εξηγεί περισσότερα για το έργο του. Εάν χρειάζεστε περισσότερο προωθητικό υλικό, σχεδιασμένο για τις ανάγκες του καταστήματός σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο trade@metaixmio.gr (κ. Γιάννης Γιαννισάκης).
Ενημερώστε τους αναγνώστες σας πως έχουν τη δυνατότητα να δεσμεύσουν από τώρα το αντίτυπό τους κάνοντας προπαραγγελία στο κατάστημά σας. Θα χαρούμε να ακούσουμε και τις δικές σας εντυπώσεις για το βιβλίο.
 
Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε τα βιβλιογραφικά στοιχεία του βιβλίου.
 

Σχετικά βιβλία

Υπογαία: Ένα ταξίδι στα βάθη της Γης και του χρόνου
Robert Macfarlane
Μιχάλης Μακρόπουλος
Το βιβλίο συμπεριλαμβάνεται στη βάση συγγραμμάτων Εύδοξος (κωδικός βιβλίου: 94645151). Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα, τα περιεχόμενα και το οπισθόφυλλο εδώ. ΒΡΑΒΕΙΟ WAINWRIGHT 2019>/b> «Στην υπογαία βάζουμε από πολύ παλιά ό,τι ...