×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
10/12/2018
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
Πιράνχας στη στεριά - Ακόμα μία απόρρητη αποστολή των Πρακτόρων του Πλανήτη

Πιράνχας στη στεριά
Ακόμα μία απόρρητη αποστολή των Πρακτόρων του Πλανήτη


Η συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη και το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό
που ετοίμασε η ομάδα της θα σας βοηθήσουν να την αναλάβετε με επιτυχία!

 
Στην πολύ δημοφιλή σειρά των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Πράκτορες του Πλανήτη μόλις κυκλοφόρησε η νέα περιπέτεια με τίτλο Πιράνχας στη στεριά. Όπως και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς, δοκιμασμένα στα σχολεία μέσα από δράσεις της συγγραφέα Ελένης Ανδρεάδη και της ομάδας της, της μη κερδοσκοπικής περιβαλλοντικής οργάνωσης Πράκτορες του Πλανήτη, έτσι και αυτό είναι ένα βιβλίο που στόχο έχει την οικολογική ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Σε αυτή την περιπέτεια όλα τα ζώα του κόσμου αρχίζουν να εξαφανίζονται, και έτσι οι Πράκτορες ζητούν τη βοήθεια του αναγνώστη και αναλαμβάνουν δράση. Σύντομα ανακαλύπτουν πως πίσω από το σχέδιο του αφανισμού των ζώων βρίσκεται ο πανούργος Ιβάν και η δαιμόνια κόρη του. Οι Πράκτορες έχουν λίγες μόνο ώρες στη διάθεσή τους για να βρουν και να σταματήσουν την Κιβωτό του Ιβάν, όπου έχει αιχμαλωτίσει τα ζώα του κόσμου, πριν να είναι πολύ αργά. Μέσα από τις περιπέτειές τους, οι αναγνώστες θα μάθουν τους πραγματικούς λόγους που τα ζώα του πλανήτη και η βιοποικιλότητα του κόσμου απειλούνται.

Τα βιβλία της σειράς, μέσα από ένα έξυπνο κείμενο και μια πολύ μοντέρνα εικονογράφηση από τον Στέφανο Κολτσιδόπουλο, θίγουν με παιγνιώδη τρόπο, άφθονο χιούμορ και μυστηριώδες ύφος σημαντικά οικολογικά ζητήματα, όπως οι καθαρές πηγές ενέργειας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η σπατάλη του νερού και η μόλυνση των υδάτων, η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση, η βιοποικιλότητα.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται επιπλέον πρακτορικά στοιχεία, ηχογραφήσεις και φωτογραφίες κρυμμένα σε ηλεκτρονικούς κωδικούς τα οποία ο μικρός αναγνώστης θα διαβάσει σκανάροντάς τα με τη σχετική εφαρμογή QR code reader (δωρεάν εφαρμογή για smartphones και tablets).

Οι μάχες για τη σωτηρία του πλανήτη δε σταματούν ποτέ. Στο τέλος του βιβλίου οι υποψήφιοι νέοι πράκτορες θα βρουν έναν μυστικό φάκελο με συμβουλές για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη. 
 
 
 

Πράκτορες του Πλανήτη
Πιράνχας στη στεριά

Σελίδες: 96
Τιμή: 9,90 €
 



Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 
Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της σειράς.
Βρείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της Ελένης Ανδρεάδη που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Η Ελένη Ανδρεάδη, προκειμένου να διευκολύνει τον εκπαιδευτικό στη διδακτική αξιοποίηση των βιβλίων και αφετέρου να προσφέρει στα παιδιά πολλές ώρες διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο τους, σχεδίασε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Ελένη Ανδρεάδη σπούδασε Περιβαλλοντική Πολιτική και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Έχει εργαστεί ως στρατηγικός αλλά και περιβαλλοντικός σύμβουλος στην Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία και Γερμανία για εταιρείες, οργανισμούς και δημόσια όργανα, όπως για τη Ford Motor Company, Accenture, BBC και το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας. Ένα ντοκιμαντέρ της αμερικάνικης εταιρείας παραγωγής Participant Productions (που ακολούθησε την παραγωγή του Μια Ενοχλητική Αλήθεια με τον Αλ Γκορ), στο οποίο εργαζόταν ως περιβαλλοντικός σύμβουλος, την οδήγησε στην Ινδία. Εκεί συνάντησε παιδιά που κατάφεραν να απαγορεύσουν τη χρήση της πλαστικής σακούλας στο χωριό τους και πείστηκε ότι αυτά είναι που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Μετακόμισε στην Ελλάδα για να εργαστεί στην οικογενειακή τουριστική επιχείρηση Σάνη Α.Ε., όπου μεταξύ άλλων επιμελείται το πρόγραμμα Sani Green. Το 2009 ίδρυσε τη ΜΚΟ Πράκτορες του Πλανήτη, με αντικείμενο τη βιωματική εκπαίδευση και δράση παιδιών για την αειφόρο ανάπτυξη. Με καινοτόμο αναλυτικό εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες, η οργάνωση τους δίνει τα κατάλληλα εφόδια ώστε να εξελιχθούν σε πολίτες που παίρνουν πρωτοβουλίες και αναλαμβάνουν δράση για ένα καλύτερο συλλογικό μέλλον. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Πρακτόρων του Πλανήτη υλοποιούνται σε δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα και βραβεύτηκαν το 2013 ως προς την καινοτομία τους από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της οργάνωσης επισκεφτείτε το www.planetagents.org. Το πρώτο βιβλίο της, Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων 2015. Τα βιβλία της μεταφράζονται για να κυκλοφορήσουν στην Αμερική, την Κίνα, την Τουρκία και την Αίγυπτο.
 
***
 
Η ομάδα «Πράκτορες του Πλανήτη» μπορεί να επισκεφθεί το σχολείο σας για να παρουσιάσει το βιβλίο στα παιδιά μέσα από ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό εργαστήριο που περιλαμβάνει περιβαλλοντικά παιχνίδια για τη Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο αλλά και για να κανονίσετε μια επίσκεψη των Πρακτόρων του Πλανήτη στο σχολείο σας, επικοινωνήστε με την κα Δάφνη Βρέλλη στο τηλ. 211 3003500 (εσωτ. 268) ή στο e-mail paidiko@metaixmio.gr).