×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
03/11/2017
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Μεγάλος διαγωνισμός με έπαθλο ένα διήμερο στο Μέτσοβο με αφορμή το νέο μυθιστόρημα της Τατιάνας Αβέρωφ «Έγκλημα στον Παράδεισο».
Στην Τατιάνα Αβέρωφ αρέσει να πειραματίζεται συγγραφικά με νέα είδη και αυτή τη φορά με το Έγκλημα στον Παράδεισο μας προσφέρει ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα χαρακτήρων που συνδυάζει το σασπένς της αστυνομικής πλοκής με μια διεισδυτική ματιά στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής επαρχίας. Ένα καυστικό σχόλιο για την «πραγματικότητα» της μικρής κλειστής κοινωνίας στη σύγχρονη Ελλάδα της κρίσης, για τον ρόλο της εκκλησίας, της αστυνομίας και κάθε λογής εξουσίας.

Με αφορμή την έκδοση του νέου μυθιστορήματος της Τατιάνας Αβέρωφ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σας στέλνουμε στον… Παράδεισο. Ο διαγωνισμός μας με δώρο ένα υπέροχο διήμερο για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο - Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο, ξενάγηση στους χώρους του βραβευμένου οινοποιείου και περιήγηση στο μουσείο νεοελληνικής τέχνης, στην Πινακοθήκη Αβέρωφ, έληξε και ο τυχερός που ανέδειξε η κλήρωση είναι ο Γιάννης Μυλωνάς.

Συγκεκριμένα το έπαθλο περιλαμβάνει:
· Δύο (2) διανυκτερεύσεις με εκλεκτό πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
· Ξενάγηση και γευσιγνωσία στο Οινοποιείο Κατώγι
· Δωρεάν είσοδο στην Πινακοθήκη Αβέρωφ, ένα μουσείο νεοελληνικής τέχνης που θεωρείται μια από τις πληρέστερες και πιο δραστήριες πινακοθήκες της χώρας.

Συγχαρητήρια! Ευχόμαστε στον τυχερό μας να περάσει ένα μαγευτικό διήμερο στο Μέτσοβο και περιμένουμε τις εντυπώσεις του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Η Μαρία Λάζου υπηρετεί την θητεία της ως αγροτική γιατρός σ’ ένα ακριτικό χωριό, ξεχασμένο κάπου στα βουνά της Ηπείρου. Η μικρή κοινότητα την αγκαλιάζει, η ζωή κυλάει ήσυχα, σχεδόν ειδυλλιακά. Όλα δείχνουν πως βρήκε το ιδανικό περιβάλλον για να ξεφύγει απ’ το τραυματικό παρελθόν της στην Αθήνα.
Ώσπου γίνεται ένας φόνος…
Ο αστυνόμος Περικλής Γαλάνης έρχεται απ’ τα Γιάννενα για να εξιχνιάσει τον μυστηριώδη θάνατο του δημάρχου Κωλέτη, ενός ξεχωριστού ανθρώπου με ενδιαφέρον παρελθόν που όλοι πίνουν νερό στο όνομά του. Το κίνητρο μοιάζει ακατανόητο. Οι ύποπτοι πολλοί, όσο και απρόβλεπτοι. Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς ο Γαλάνης παλεύει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που του θέτει ο ντόπιος αστυνομικός και μια παράξενη ορεινή κοινότητα με τα μυστικά της και τα ψέματά της.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ
Εμπνευσμένο από το κρασί και αφιερωμένο στην απόλαυση, το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ στέκει πλάι στο ομώνυμο οινοποιείο. Σε αρμονία με τη φύση και τους ρυθμούς της, το ξενοδοχείο διατηρεί τη μοναδική του ατμόσφαιρα όλες τις εποχές του χρόνου. Αναπαυθείτε σε ευρύχωρα δωμάτια με αισθητική που σέβεται την παράδοση και αναδεικνύει τη διαφορετικότητα. Εμπνευστείτε από τα έργα τέχνης σημαντικών ελλήνων καλλιτεχνών που προσδίδουν στον χώρο την αίσθηση της θαλπωρής αλλά και της μοναδικότητας. Δοκιμάστε τοπικά εδέσματα, αλλαντικά, τυριά και γεύσεις που γοητεύουν τον ουρανίσκο. Συνδυάστε τη διαμονή σας με περιηγήσεις στο Μέτσοβο, εξορμήσεις στη γύρω περιοχή και ποικίλες άλλες δραστηριότητες. Αφήστε τα αρώματα του κρασιού να σας ξεναγήσουν στον χώρο του οινοποιείου, να σας αποκαλύψουν τον κόσμο του κρασιού και να σας ψιθυρίσουν τα μυστικά του τόπου τους. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο ΕΔΩ και για το οινοποιείο ΕΔΩ.
 
Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΒΕΡΩΦ
Η Πινακοθήκη Αβέρωφ είναι μουσείο νεοελληνικής τέχνης και λειτουργεί στο Μέτσοβο του Νομού Ιωαννίνων από τον Αύγουστο του 1988. Περιέχει έργα των σημαντικότερων Ελλήνων καλλιτεχνών του 19ου και του 20ού αιώνα και θεωρείται μια από τις πληρέστερες συλλογές αυτής της περιόδου. Στους τρεις ορόφους της Πινακοθήκης ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει έργα των Λύτρα, Γύζη, Βολανάκη, Λεμπέση, Ιακωβίδη, Σαββίδη, Παρθένη, Μαλέα και πολλών ακόμα. Η ξενάγηση στην πορεία της νεοελληνικής τέχνης και τις κυριότερες τάσεις της φτάνει ως τις μέρες μας με έργα σύγχρονων δημιουργών όπως του Μόραλη, Τέτση, Σόρογκα, Φασιανού και άλλων.
Παράλληλα με τη Μόνιμη Συλλογή, οργανώνονται περιοδικές εκθέσεις με έργα από άλλα μουσεία και ιδιωτικές συλλογές της χώρας ή του εξωτερικού, ενώ το Εικαστικό Εργαστήρι της Πινακοθήκης λειτουργεί σε τακτική βάση για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής, καθώς και για προγραμματισμένες ομάδες επισκεπτών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την πινακοθήκη ΕΔΩ.
 
ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 3η Νοεμβρίου 2017 και ως ημερομηνία λήξης η 11η Δεκεμβρίου 2017. Κάθε συμμετοχή που θα σταλεί εκτός των χρονικών πλαισίων θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται δεκτή.
Ο νικητής θα είναι ένας και θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση (στην κλήρωση θα συμπεριληφθούν μόνο όσοι έχουν απαντήσει σωστά στην ερώτηση). Ο τυχερός έχει δικαίωμα να επιλέξει άλλο ένα άτομο που επιθυμεί να τον συνοδεύσει στο ταξίδι με δωρεάν έξοδα φιλοξενίας. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr στις 14 Δεκεμβρίου 2017.
Το δώρο ισχύει για έξι (6) μήνες μετά τη λήξη του διαγωνισμού, εκτός επίσημων αργιών και εορτών, κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο. Η ξενάγηση και η γευσιγνωσία στο οινοποιείο μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης κατά την άφιξη του νικητή στο ξενοδοχείο για την ακριβή μέρα και ώρα.
Το ξενοδοχείο - Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ παραχωρεί δωρεάν στον νικητή (και τον συνοδό του) δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό. Η χορηγία δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που ο τυχερός δεν αποδεχτεί το δώρο, αυτό μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.
Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αποδέχεστε αυτομάτως να λαμβάνετε ενημέρωση για τις εκδόσεις και τις εκδηλώσεις των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.