×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ
30/01/2019
ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ
Η αγαπημένη σας σειρά βιβλίων εμπλουτίζεται με νέους τίτλους

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ

Η σειρά βιβλίων που μιλά στα παιδιά για την αρνητική συμπεριφορά και τις επιπτώσεις της εμπλουτίζεται με νέους τίτλους
 
Νέοι τίτλοι βιβλίων προστίθενται στην πολύ επιτυχημένη σειρά βιβλίων συμπεριφοράς της Σου Γκρέιβς Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μας  τα οποία απευθύνονται σε παιδιά από 4 ετών και  κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
 
Τα βιβλία της σειράς μαθαίνουν στα παιδιά να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους αλλά και να βελτιώνουν τη συμπεριφορά τους. Έτσι, τα παιδιά κατανοούν τη σημασία της τήρησης των κανόνων, μαθαίνουν να παίζουν με τη σειρά και να μοιράζονται, να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους, να διαχειρίζονται τον θυμό τους και να συμπεριφέρονται με ευγένεια.
 
Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχουν εικόνες χωρίς κείμενο που παρουσιάζουν μια συναφή με το θέμα του βιβλίου ιστορία για να τη διηγηθούν μόνοι τους οι μαθητές, καθώς και συμβουλές προς τους ενήλικες για το πώς να χρησιμοποιήσουν το βιβλίο πριν και μετά την ανάγνωση, και ιδέες για συζήτηση με το παιδί.

Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Μπορούν να αξιοποιηθούν στην τάξη για την επίτευξη των στόχων της ενότητας της Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο. Χάρη στις εικονογραφημένες ιστορίες τα παιδιά μαθαίνουν να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται τα συναισθήματά τους, να οριοθετούν τη συμπεριφορά τους, και αποκτούν ηθικές αξίες. Το υλικό είναι, επίσης, κατάλληλο για δραματοποίηση στην τάξη και δίνει την αφορμή για συζήτηση και προβληματισμό. Ταυτόχρονα, κάθε ιστορία, μέσα από τις εικόνες και τις επαναλαμβανόμενες λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται, βοηθάει τα παιδιά που μαθαίνουν να διαβάζουν μόνα τους να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δείτε παρακάτω την ιστορία χωρίς λέξεις που υπάρχει στο τέλος του βιβλίου Μα γιατί όχι;
 
 



Βρείτε επίσης χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το βιβλίο Μα γιατί όχι;
 
 
 
 




Δε φταίω εγώ!
Ένα βιβλίο για την ειλικρίνεια


Η Πένι δε λέει πάντα την αλήθεια όταν κάνει μια ζημιά στο σπίτι. Ούτε και στο σχολείο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φορτώνει κιόλας στα άλλα παιδιά τα δικά της λάθη. Θα μπορέσει να καταλάβει ότι είναι προτιμότερο να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της παρά να λέει ψέματα;
 
Ξεφυλλίστε ορισμένες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.


Δεν το δίνω!
Ένα βιβλίο για να μάθεις να μοιράζεσαι


Η κυρία Κλόβερ έχει φτιάξει έναν διαστημικό σταθμό. Η Ρόζι, ο Μπεν και ο Άλφι πρέπει να τον μοιραστούν και να παίξουν με τη σειρά. Η Ρόζι όμως τον θέλει όλο δικό της και οι υπόλοιποι θυμώνουν μαζί της! Θα μπορέσουν τα παιδιά να μάθουν να μοιράζονται, ώστε να διασκεδάσουν όλοι;
 
Ξεφυλλίστε ορισμένες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 


Μα γιατί όχι;
Ένα βιβλίο για τους κανόνες


Ο Τζορτζ πιστεύει ότι οι κανόνες είναι χαζοί. Όταν έρχεται η Τζένι η μπέιμπι σίτερ να κρατήσει αυτόν και την αδερφή του, ο Τζορτζ αρνείται να τηρήσει τους κανόνες. Αυτό όμως κάνει τα παιχνίδια τους επικίνδυνα και καθόλου διασκεδαστικά! Θα μπορέσει ο Τζορτζ να καταλάβει γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κανόνες;
 
Ξεφυλλίστε ορισμένες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 
Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της σειράς Τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μας.
 
***
 
Εάν σας ενδιαφέρει να αξιοποιήσετε τα βιβλία της σειράς στην τάξη σας και να προγραμματίσετε παράλληλα μια συνάντηση με τη θεατροπαιδαγωγό Δήμητρα Νικολοπούλου που έχει αναλάβει την παρουσίασή τους στους μαθητές μέσα από παιχνίδι και δρώμενα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δάφνη Βρέλλη (τηλ.: 211 3003500, εσωτ. 268, e-mail: paidiko@metaixmio.gr).