×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2019
07/12/2018
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2019
Μετά τη σημαντική βιβλιοπαραγωγή του 2018, συνεχίζουμε δυναμικά και το 2019.

Άλλη μια χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη συνεργασία σας και να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά και το 2019 με νέα βιβλία που σίγουρα θα προκαλέσουν συζητήσεις και αίσθηση στους αναγνώστες. Δείτε μια σύντομη αναφορά στην εκδοτική μας παραγωγή του πρώτου εξαμήνου, από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο του 2019, σε ό,τι αφορά τα βιβλία ενηλίκων. Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί ανυπομονούμε τόσο!

Νέα βιβλία της Camilla Lackberg και του Jo Nesbo
Το χρυσό κλουβί: Το νέο βιβλίο της Camilla Lackberg, που αφήνει για λίγο κατά μέρος τη σειρά της Φιελμπάκα, αποτελεί πρώτο μέρος διλογίας με κεντρική ηρωίδα μια γυναίκα όμορφη και αδίστακτη, η οποία πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει. (Απρίλιος)

Μαχαίρι: Η δωδέκατη περιπέτεια του Χάρι Χόλε από τον βασιλιά του αστυνομικού ή κατά κόσμον Jo Nesbo. (Ιούνιος)

ΞΕΝΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ


Αστυνομικό
Αμνησία: Ο Αργεντίνος Federico Axat μετά την Τελευταία έξοδο επανέρχεται με ένα εξίσου δυνατό θρίλερ γεμάτο σασπένς και ανατροπές. (Φεβρουάριος)
1793: Τότε που βασίλευε η βία: Ένα ρεαλιστικό ιστορικό νουάρ που έχει σαρώσει τα βραβεία στη Σουηδία, μεταφράζεται σε πάρα πολλές χώρες και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς από τον Σουηδό Niklas Natt och Dag. (Φεβρουάριος)
Η ξηρασία: Ένα εξαιρετικό θρίλερ, πρώτο μέρος σειράς, από μία ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας, την Αυστραλή Jane Harper. (Μάρτιος)
Ξέχασέ με: Το τρίτο βιβλίο της Βρετανίδας Clare Mackintosh, της βασίλισσας των εκπλήξεων και των ανατροπών. (Απρίλιος)
Στον οίκο των ψεμάτων: Νέα περιπέτεια με τον επιθεωρητή Τζον Ρέμπους του Σκοτσέζου Ian Rankin. (Μάιος)
Οι τελευταίες μέρες: Το τρίτο μέρος της τριλογίας «Germania» του Γερμανού Harald Gilbers. (Ιούνιος)


Λογοτεχνία
Ελέφαντας: Επτά ιστορίες του σπουδαίου διηγηματογράφου Ρέιμοντ Κάρβερ. (Ιανουάριος)
Η γυναίκα και το νευρόσπαστο: Η κλασική ερωτική νουβέλα του Pierre Louÿs στην οποία βασίστηκε η περίφημη ταινία του Λουίς Μπουνιουέλ Σκοτεινό αντικείμενο του πόθου. (Ιανουάριος)
Ένα δικό της δωμάτιο: Ένα βιβλίο-ορόσημο στο θέμα της γυναικείας χειραφέτησης από την εμβληματική Βιρτζίνια Γουλφ. (Φεβρουάριος)
Το φάντασμα του βεστιαρίου: Ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα για τον ύπουλο ρόλο της πολιτικής ιδεολογίας από τον μετρ του αγγλικού γκόθικ Patrick MacGrath. (Φεβρουάριος)
Graffiti palace: Το αριστουργηματικό ντεμπούτο του πολλά υποσχόμενου Αμερικανού A. G. Lombardo. (Φεβρουάριος)
Περί ηρώων και τάφων: Το magnum opus του Ερνέστο Σάμπατο, ένα πολυδιαβασμένο και πολυμεταφρασμένο έργο. (Μάρτιος)
Γκίλιαντ: Το βραβευμένο με Πούλιτζερ αλλά και με το Εθνικό Βραβείο του Κύκλου των Αμερικανών Κριτικών μυθιστόρημα της σπουδαίας Αμερικανίδας Marilynne Robinson. (Μάρτιος)
Φωτεινή πολιτεία: Το βραβευμένο με Herralde 2017 μυθιστόρημα του μεγαλύτερου ταλέντου της σύγχρονης ισπανικής λογοτεχνίας Andrés Barba. (Μάρτιος)
Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ: Το κλασικό βιβλίο του νομπελίστα συγγραφέα Χάινριχ Μπελ. Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Μεγάλες αφηγήσεις του Δημήτρη Στεφανάκη. (Απρίλιος)
Το κόκκινο σήμα του θάρρους: Από τον Stephen Crane, μια θρυλική φυσιογνωμία των αμερικανικών γραμμάτων που πέθανε μόλις στα 28 του χρόνια. (Μάιος)
Τσάι στη Σαχάρα: Το πρώτο μυθιστόρημα του Αμερικανού Paul Bowles στο οποίο έχει βασιστεί η ομώνυμη ταινία του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι. (Μάιος)
Η ζωή μου: Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν αφηγείται: Το βιβλίο του βρετανού συγγραφέα, εικαστικού και ακαδημαϊκού R. J. Gadney αφηγείται την ιστορία μιας απίστευτης φιλίας, καθώς και μιας ξεχωριστής ζωής. (Μάιος)
Πάντα πλάι σου από τον συγγραφέα του Ημερολογίου Nicholas Sparks. (Μάιος)
Η μεγάλη τύχη: Το πρώτο βιβλίο της σπουδαίας «Βαλκανικής Τριλογίας», του σημαντικότερου λογοτεχνικού έργου της βρετανικής σκηνής μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, από τη Βρετανίδα Olivia Manning. (Ιούνιος)
Ταχυδρομείο: Το πρώτο αυτοβιογραφικό έργο του Charles Bukowski. (Ιούνιος)


Δοκίμια - Απόψεις - Έρευνα - Ταξίδι
Οι Αμερικανοί Πρόεδροι: Από τον Τζορτζ Ουάσινγκτον ως τον Ντόναλντ Τραμπ από τους ιστορικούς André Kaspi και Hélène Harter. Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Ιδέες και Πολιτική που επιμελείται ο πανεπιστημιακός Δημήτρης Π. Σωτηρόπουλος. (Ιανουάριος)
Περί φιλίας: Μια ενδελεχής επισκόπηση της έννοιας της φιλίας στον δυτικό πολιτισμό από τον καθηγητή φιλοσοφίας και συγκριτικής λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον Αλέξανδρο Νεχαμά. (Φεβρουάριος)
Η εξουσία με ιατρική συνταγή: Ηγέτες του 20ού αιώνα υπό την επήρεια φαρμάκων: Μια ενδιαφέρουσα μελέτη από την Tania Crasnianski. (Μάρτιος)
Ταξίδι στη σκιά του Βυζαντίου: Ένας κλασικός τίτλος της σύγχρονης ταξιδιωτικής λογοτεχνίας από τον William Dalrymple. (Μάιος)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

Λογοτεχνία

Άνδρες του αίματος: Το τελευταίο μυθιστόρημα του αξέχαστου Μάνου Ελευθερίου, το κύκνειο άσμα ενός μεγάλου δημιουργού. (Μάρτιος)
Αναψηλάφηση: Το νέο βιβλίο του Βασίλη Γκουρογιάννη, ένα πολιτικό, υπαρξιακό μυθιστόρημα. (Μάρτιος)
Πέρα δώθε: Το δεύτερο λογοτεχνικό έργο της Χριστίνας Πουλίδου, ένα ιστορικό μυθιστόρημα με φόντο την πρωτεύουσα των Κυκλάδων του 19ου αιώνα. (Μάιος)
Η θάλασσα στο χιόνι: Ντεμπούτο από τη φιλόλογο Ελευθερία Κυρίμη, μια ιστορία για τη συνάντηση του ατομικού τραύματος με το συλλογικό. (Φεβρουάριος)

Αστυνομικό
Το δεξί χέρι: Ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ από τον συγγραφέα Μανώλη Ανδριωτάκη. (Μάιος)
Οδηγός φόνων: Το δεύτερο μυθιστόρημα του Αντώνη Γκόλτσου, μετά την Αφιέρωση, με πρωταγωνιστή τον συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών Αλκιβιάδη Πικρό. (Ιούνιος)

Ιστορία - Πολιτική - Μαρτυρία / Χρονικό
Όσα δεν γνωρίζατε για την περίοδο από τους Βαλκανικούς Πολέμους έως την Εθνική Αντίσταση: Η συνέχεια της επιτυχημένης εκλαϊκευμένης ιστορικής σειράς των Ιωάννη Γρυντάκη, Γεώργιου Δάλκου, Άγγελου και Έκτορα Χόρτη. (Φεβρουάριος)
Τριπολιτσά – Μεσολόγγι: Πολιορκία και άλωση. Μέσα από τις μαρτυρίες των αγωνιστών του ιστορικού Θάνου Μ. Βερέμη. (Μάρτιος)
Θέσεις και αντιθέσεις για το Δίκαιο: Συγκεντρωτική έκδοση άρθρων του πρόσφατα εκλιπόντος διακεκριμένου συνταγματολόγου Σταύρου Τσακυράκη. (Απρίλιος)
Σμύρνη 1919-1922: Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσοστόμου Σμύρνης: Ένα χρονικό από τον βραβευμένο Βασίλη Ι. Τζανακάρη. (Απρίλιος)
Μικροί δρόμοι της Αθήνας: Κείμενα και φωτογραφίες του Νίκου Βατόπουλου αφιερωμένα στις ιστορίες των μικρών δρόμων της Αθήνας. (Μάιος)