×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!
18/01/2019
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!
Λάβε μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό μας και κέρδισε δωροεπιταγές βιβλίων!

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν αλλά εμείς και το βιβλίο συνεχίζουμε να γιορτάζουμε μιας και μέχρι τον Απρίλιο του 2019 η Αθήνα είναι Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου. Και με αυτή την ευκαιρία προσκαλούμε εσάς, τους μικρούς μας αναγνώστες, να γράψετε ένα ακόμα γράμμα. Όχι στον Άγιο Βασίλη αυτή τη φορά, αλλά στον αγαπημένο σας συγγραφέα παιδικών βιβλίων.

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε κάποιο συγγραφέα που αγαπάτε λίγο περισσότερο. Κάποιον ή κάποια που έχετε διαβάσει όλα του τα βιβλία και όχι μόνο μία φορά. Και σίγουρα θα έχετε απορίες για το πώς εμπνεύστηκε τον αγαπημένο σας ήρωα ή πώς ξεκίνησε να γράφει. Μπορεί ακόμα να έχετε σκεφτεί ένα διαφορετικό τέλος για κάποιο αγαπημένο σας βιβλίο.

Μπορείτε λοιπόν να μπείτε στο site μας και να ξεφυλλίσετε τον νέο μας κατάλογο ΕΔΩ όπου θα βρείτε και θα ξαναθυμηθείτε τους συγγραφείς μας και τα βιβλία τους. Διαλέξτε λοιπόν τον συγγραφέα, Έλληνα ή ξένο, που σας αρέσει πιο πολύ και γράψτε του το δικό σας γράμμα με τις σκέψεις, τις εντυπώσεις, τις ερωτήσεις, τις ευχές σας. Εμείς θα διαβάσουμε όλα σας τα γράμματα και τα καλύτερα θα δημοσιευτούν στο site μας www.metaixmio.gr.

Φυσικά δεν γίνεται να έχουμε γιορτή και να μην έχουμε δώρα. Όλα τα γράμματά σας θα μπουν σε κλήρωση και πέντε από εσάς, τους αποστολείς τους, θα κερδίσουν δωροεπιταγές βιβλίων από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, συνολικής αξίας 30 ευρώ η καθεμία.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε έως τις 28/2/2019 τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και να μας έχετε στείλει το γράμμα σας (έως 400 λέξεις) σύμφωνα με τις οδηγίες της φόρμας.


Τόσο εμείς στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ όσο και οι αγαπημένοι σας συγγραφείς ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα γράμματά σας!