×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-2022
09/09/2021
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-2022
Για το Γυμνάσιο και το Λύκειο
Προτάσεις εκδηλώσεων
βασισμένες σε λογοτεχνικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
για το Γυμνάσιο και το Λύκειο
 
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
 
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και ευχόμαστε να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς σοβαρά προβλήματα. Ας δούμε την υγειονομική κρίση ως μια ευκαιρία να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά από νωρίς στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ βρίσκονται για άλλη μια φορά στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών, προσφέροντας σε όλους εσάς νέες ιδέες και προτάσεις με επίκεντρο πάντα το βιβλίο. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, στην αλλόκοτη πραγματικότητα που ζούμε, είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε την καθημερινή ρουτίνα των παιδιών και να προσφέρουμε διεξόδους από την ανασφάλεια και το άγχος.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της προώθησης της φιλαναγνωσίας, έχουμε συγκεντρώσει προτάσεις εκδηλώσεων για τα σχολεία βασισμένες σε βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Όλες οι εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου σας ή –σε περίπτωση που οι συνθήκες με την πανδημία δεν το επιτρέπουν– διαδικτυακά με τη σύνδεσή σας σε μία από τις πλατφόρμες: Webex, Skype, Microsoft Teams και Zoom.

Αφετηρία μας είναι έργα καταξιωμένων συγγραφέων, πλούσια σε θεματολογία, τα οποία θα υποστηρίξουν και θα συμπληρώσουν το διδακτικό σας έργο, προσφέροντας στα παιδιά ερεθίσματα και αισθητική καλλιέργεια αλλά και τα κατάλληλα κίνητρα για να αγαπήσουν το βιβλίο. Επειδή λοιπόν οι στόχοι της φιλαναγνωσίας δεν περιορίζονται μόνο στην ανάγνωση, σας προτείνουμε εκδηλώσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν σε στενότερη επαφή με το βιβλίο γνωρίζοντας τους συγγραφείς και αλληλεπιδρώντας με τους έμπειρους εμψυχωτές μας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον κατάλογο με τις προτάσεις των εκδηλώσεών μας κατανεμημένες ανά τάξη, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες, όπως η θεματολογία των βιβλίων, το όνομα κάθε συγγραφέα καθώς και ο τόπος διαμονής του. Οι συγγραφείς μας είναι πρόθυμοι να σας συναντήσουν, από κοντά ή διαδικτυακά, κατόπιν συνεννόησης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις των συγγραφέων μας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Υπάρχει, τέλος, η δυνατότητα να συμμετάσχετε με τους μαθητές σας σε εκπαιδευτικά προγράμματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα από τους συνεργάτες μας και απευθύνονται σε σχολικές ομάδες της προσχολικής, της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μπορούν να πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου σας ή διαδικτυακά. Ενημερωθείτε λεπτομερώς για τα προγράμματα αυτά ΕΔΩ.

Μην ξεχνάτε ότι, πέρα από τις παραπάνω προτάσεις βιβλίων οι οποίες πλαισιώνονται από τις συναντήσεις με τους συγγραφείς, μπορείτε πάντα να προτείνετε στους μαθητές σας βιβλία από τον πλούσιο κατάλογό μας νεανικής λογοτεχνίας που θα βρείτε ΕΔΩ, καθώς επίσης και από τον κατάλογο με τα έργα ελληνικής πεζογραφίας ή μεταφρασμένης λογοτεχνίας που θα βρείτε ΕΔΩ.

 Σε περίπτωση που επιλέξετε οι εκδηλώσεις που θα διοργανώσετε για το τρέχον σχολικό έτος να πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου σας, οι συγγραφείς και οι εμψυχωτές μας ακολουθούν με συνέπεια τις οδηγίες και τους κανόνες που ορίζει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (κα Δάφνη Βρέλλη, τηλ.: 211 3003500, εσωτ. 268, e-mail: paidiko@metaixmio.gr).

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας εύχονται καλή σχολική χρονιά με έμπνευση, όρεξη, δημιουργικότητα!