×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
19/01/2017
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σπουδαία βιβλία από μεγάλα συγγραφικά ονόματα θα δούμε στις προθήκες των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έως το καλοκαίρι. Πάρτε μια πρώτη γεύση και μείνετε συντονισμένοι.

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιανουάριος – Ιούνιος 2017

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – ΔΟΚΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πολλά και σημαντικά βιβλία θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το πρώτο εξάμηνο του 2017, μεταξύ των οποίων τα νέα μυθιστορήματα της Κατερίνας Ζαρόκωστα, της Μαίρης Κόντζογλου, της Πέρσας Κουμούτση, της Αργυρώς Μαντόγλου, της Χριστίνας Ρούσσου, του Δημήτρη Στεφανάκη, δύο ήδη αγαπημένα βιβλία του Βασίλη Αλεξάκη, η διαχρονική ιστορία αγάπης Δάφνις και Χλόη του Έλληνα Λόγγου, ένα ιδιαίτερο λεύκωμα του εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπουλου, μια ιστορική μελέτη του Καθηγητή Θάνου Βερέμη, καθώς και μια ματιά εκ των έσω στο ΝΑΤΟ από τον Πρέσβη Βασίλη Κασκαρέλη κ.ά. 

 

 

 


Στις προθήκες της ξένης πεζογραφίας οι αναγνώστες θα βρουν βιβλία σπουδαίων συγγραφέων: της πολυβραβευμένης αμερικανίδας Marilynne Robinson, του ανερχόμενου αμερικανού Adam Haslett, του διακεκριμένου ισλαμολόγου Rachid Benzine, καθώς και μια ανθολογία άγνωστων διηγημάτων του κορυφαίου αμερικανού Henry James.

 

 


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνεχίζουν το Hogarth Shakespeare Project: τα πιο αγαπημένα έργα του μεγαλύτερου δραματουργού όλων των εποχών ξαναγράφονται από σπουδαίους συγγραφείς όλου του κόσμου. Τον Μάιο θα κυκλοφορήσει το τέταρτο βιβλίο της σειράς, Το παιδί της τρικυμίας της πολυβραβευμένης Margaret Atwood, η οποία ξαναγράφει την Τρικυμία.
Μια νέα σειρά εγκαινιάζεται με τίτλο «Μεγάλες αφηγήσεις» που επιμελείται ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης και περιλαμβάνει αριστουργήματα της παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας: Γύρνα σπίτι, άγγελέ μου του Thomas Wolfe, Το μαγικό βουνό του Thomas Mann, Ένα δωμάτιο με θέα του Ε. M. Forster, Ο εραστής της Marguerite Duras.

 

 


Στην αστυνομική λογοτεχνία όλοι αναμένουμε τη δυναμική επιστροφή του Χάρι Χόλε· Η δίψα του Jo Nesbo θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Παράλληλα, νέα ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους στον κατάλογό μας, όπως ο αργεντίνος Federico Axat, ο αμερικανός Eric Rickstad και ο γερμανός Andreas Pfluger, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέα βιβλία των σουηδών Jens Lapidus και Arne Dahl, του βρετανού μπεστσελερίστα Tony Parsons, του ιρλανδού Stuart Neville, της Νο 1 συγγραφέα αστυνομικού στην Ισπανία Alicia Gimenez Bartlett και του αμερικανού James Patterson, συγγραφέα πολλών εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

 

 


Στο κόσμο του φανταστικού θα δούμε νέες κυκλοφορίες από την κλασική εδώ και χρόνια στο είδος της Robin Hobb, τον συγγραφέα του «Game of Thrones» George R. R. Martin, ενώ ολοκληρώνονται οι τριλογίες από τον βρετανό Joe Abercrombie και τον αμερικανό Brandon Sanderson.

 

 


Ιστορικά, φιλοσοφικά και πολιτικά δοκίμια, διεισδυτικές μελέτες, βιβλία σύγχρονου κοινωνικοπολιτικού προβληματισμού και ταξιδιωτικά κείμενα από κορυφαίους διανοούμενους και ιστορικούς θα κυκλοφορήσουν στα βιβλιοπωλεία: η αυτοβιογραφία του Έντουαρντ Σαΐντ όπου ο συγγραφέας αποκαλύπτει τις ρίζες της πνευματικής, πολιτικής και προσωπικής του πορείας και εξέλιξης, το εμβληματικό βιβλίο Το δικαίωμα στην τεμπελιά του Πολ Λαφάργκ, βιβλία με επίκεντρο την Ιστορία από τον καταξιωμένο γάλλο ιστορικό Marc Ferro, ένα κλασικό σύγγραμμα του Steven Runciman για τον βυζαντινό πολιτισμό, το νέο βιβλίο του Marc Roche με τίτλο Κραχ Διαρκείας και υπότιτλο Η μυστική ιστορία της κρίσης, μια στοχαστική περιήγηση στους τόπους των ομηρικών επών από έναν βαθύ γνώστη τους, τον John Freely, το πολυμεταφρασμένο δοκίμιο της νιγηριανής Chimamanda Ngozi Adichie για το τι σημαίνει σήμερα ο φεμινισμός, η νέα εμπλουτισμένη έκδοση ενός από τα σημαντικότερα έργα αναφοράς στον χώρο της πολιτικής φιλοσοφίας για τη σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία, του Πολιτικού Φιλελευθερισμού του John Rawls, Το δικαίωμα του παιδιού στον σεβασμό του πολωνού εκπαιδευτικού Janusz Korczak, είναι μερικά μόνο παραδείγματα.