×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Noir row 1

Top-5 αστυνομικών για το 2020 - Ψηφίστε και κερδίστε!

Στο τέλος κάθε χρονιάς έρχεται η στιγμή που κάνουμε όλοι τους απολογισμούς μας. Έτσι, λοιπόν, κι εμείς ζητήσαμε τη βοήθειά σας για να κάνουμε τον δικό μας και να καταλήξουμε στα 5 πιο αγαπημένα αστυνομικά μυθιστορήματα της χρονιάς που πέρασε.
Η μάχη που δόθηκε ήταν σκληρή και η συμμετοχή από πλευρά σας εντυπωσιακή. Κάποιοι τίτλοι αναμετρήθηκαν στήθος με στήθος, ενώ άλλοι πέρασαν πρώτοι με σημαντική διαφορά.

Το top5 των αστυνομικών μυθιστορημάτων που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το 2020 διαμορφώθηκε ύστερα από δική σας ψηφοφορία και είναι το εξής:

5. Ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς του Ian Rankin

4. Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ του Stuart Turton

3. Καλό μου παιδί της Romy Hausmann

2. Σώσε με του Δημήτρη Σίμου

1. Το βασίλειο του Jo Nesbo


Οι δέκα νικητές και νικήτριες του διαγωνισμού που προέκυψαν ύστερα από κλήρωση οι οποίοι κερδίζουν ένα αστυνομικό βιβλίο της επιλογής τους από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι:

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗ
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ          
  4. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΕΜΑΔΑΣ
  5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ
  6. ΜΑΡΙΑ ΛΑΛΑ
  7. ΙΛΙΑΔΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
  8. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΚΟΡΟΥ
  9. ΣΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
  10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΚΟΡΔΑ

 

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες για τη συμμετοχή σας και για την προτίμηση που δείχνετε στα βιβλία μας. Μείνετε συντονισμένοι για τα νέα αστυνομικά διαμάντια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Η συνέχεια είναι πολλά υποσχόμενη και προμηνύει πολλά ξενύχτια.

Οι νικητές και οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους.
 

Όροι συμμετοχής

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Λήξη ψηφοφορίας: 31 Δεκεμβρίου 2020.
Η κλήρωση θα αναδείξει τους 10 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν ένα αστυνομικό βιβλίο της επιλογής τους από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2020. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι νικητές που κατοικούν εντός του νομού Αττικής μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα βιβλία που θα επιλέξουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.


Όροι επεξεργασίας δεδομένων

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.