×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΜΙΚΡΟΙ
24/02/2020
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΜΙΚΡΟΙ
Μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων από την πολυβραβευμένη Αγγελική Δαρλάση για να (ξανα)δούμε τους Μεγάλους ήρωες με… «μικρά» μάτια. Σας καλούμε να γνωρίσετε τους αγωνιστές του 1821 όταν ήταν παιδιά.

Μια από τις πιο αγαπημένες συγγραφείς των παιδιών, η Αγγελική Δαρλάση εγκαινιάζει μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων με τίτλο «Οι Μεγάλοι… μικροί», στην οποία μας αφηγείται σύντομες ιστορίες εμπνευσμένες από την προσωπικότητα και τα βιογραφικά στοιχεία σημαντικών Ελλήνων κι Ελληνίδων στην παιδική τους ηλικία. Η πολυβραβευμένη συγγραφέας, έχοντας ως αφετηρία πραγματικές ιστορικές αναφορές που τις εμπλουτίζει με μυθοπλασία, μας παρουσιάζει ιστορίες για εκείνους τους Μεγάλους που ως μικροί αντιμετώπισαν κάποια μικρή ή μεγαλύτερη δυσκολία που πιθανότατα έπαιξε τον δικό της ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους ή και στην πορεία της ζωής τους.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς Οι αγωνιστές του 1821 μόλις κυκλοφόρησε και, όπως μαρτυρά και ο τίτλος, μας μεταφέρει στην παιδική ηλικία των προσώπων που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην Επανάσταση του 1821. Στο βιβλίο διαβάζουμε για:

  • τον Θοδωρή (Κολοκοτρώνη) που κατεβαίνει με το γαϊδουράκι του από το βουνό, για να πουλήσει ξύλα στην Τριπολιτσά
  • τη Λασκαρίνα (Μπουμπουλίνα) που κλέβει μια βάρκα και ξανοίγεται στη θάλασσα
  • τον Γιώργη (Καραϊσκάκη) που χάνει ένα πρόβατο από το κοπάδι του
  • τον Κωνσταντή (Κανάρη) που παίρνει στα κρυφά μια δύσκολη απόφαση κρυφά από τη μητέρα του
  • τη Μαντώ (Μαυρογένους) που κρύβεται σε μια ντουλάπα για να κρυφακούσει μια πολιτική συζήτηση


Το βιβλίο με τη μοντέρνα εικονογράφηση με πινελιές κόμικς της Σοφίας Παπαδοπούλου απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών. Στο τέλος κάθε ιστορίας υπάρχει χρονολόγιο με τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του κάθε ήρωα-πρωταγωνιστή.
Ξεφυλλίστε και διαβάστε ΕΔΩ την ιστορία του Θοδωρή Κολοκοτρώνη.

Μια νέα σειρά με όμορφες ιστορίες που επιμορφώνει τα παιδιά, ανοίγει νέους ορίζοντες και τους δίνει τα κατάλληλα υλικά ώστε να χτίσουν το δικό τους όραμα. Οι επόμενοι τόμοι αφορούν επιστήμονες, καλλιτέχνες, λογοτέχνες και πολιτικούς.

Επειδή, ακόμα κι όταν είσαι μικρός μπορείς να αγωνίζεσαι, να μην το βάζεις κάτω και να προχωράς - αφού τα όποια εμπόδια είναι για να τα προσπερνάμε! Ιστορίες για να μας εμπνέουν και να εμπνέουμε.

Σχετικά βιβλία

Οι Μεγάλοι... μικροί: Οι αγωνιστές του 1821
Αγγελική Δαρλάση
Σοφία Παπαδοπούλου
Τι συμβαίνει όταν ο Θοδωρής κατεβαίνει με το γαϊδουράκι του από το βουνό, όπου κρύβεται με την οικογένειά του, για να πουλήσει ξύλα στην Τριπολιτσά, κι εκείνο λερώνει με λάσπες έναν Τούρκο; Όταν η Λασκαρίνα κλέβει μια βάρκα και ξανοίγεται στη θά...