×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟ
31/10/2022
ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟ
Νέα σειρά βιβλίων με οικολογικό μήνυμα από τη βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο Ελένη Ανδρεάδη
 
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
 
Επικοινωνούμε μαζί σας καθώς μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας το πρώτο βιβλίο της νέας οικολογικής σειράς «Οι Mαχητές του Ντάο», με τίτλο Υπόθεση Ηλιακό Τσάι, που υπογράφει η γνωστή περιβαλλοντολόγος και βραβευμένη µε το Κρατικό Βραβείο συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη και η οποία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη στο διδακτικό σας έργο.
 
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
 
Υπόθεση Ηλιακό Τσάι
Ελένη Ανδρεάδη
Εικονογράφηση: Γιάννης Σκουλούδης

Σελίδες: 80 / Τιμή: 11,00 €

Ο Του και η Ντι είναι δύο αδέρφια που πάνε σε ένα διαφορετικό σχολείο, στη σοφίτα του σπιτιού τους. Εκεί μαθαίνουν πώς να είναι μαχητές: οι Μαχητές του Ντάο, που υπερασπίζονται την ισορροπία στον πλανήτη…
 
Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
1. Στο τέλος του βιβλίου, στο παράρτημα, θα βρείτε ένα QR code με το τραγούδι (και το βιντεοκλίπ) των Μαχητών του Ντάο, γραμμένο ειδικά για τη σειρά από την Αθηνά Ανδρεάδη, διεθνούς φήμης τραγουδοποιό και αδελφή της συγγραφέα.
 
2. Στο βιβλίο θα βρείτε ακόμα ένα QR code με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και άφθονη τροφή για σκέψη, που θα σας βοηθήσει στην επεξεργασία του βιβλίου στην τάξη.
 
3. Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και μπορεί να αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα διδασκαλίας, στο πλαίσιο της φιλαναγνωσίας. Η ανάγνωσή του, παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας, μπορεί να δώσει το έναυσμα για συζήτηση γύρω από το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.
 
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Του + Ντι
Τούντι στα κινέζικα θα πει «μαθητευόμενοι». Τούντι μικρά στην όψη αλλά πελώρια σε αποφασιστικότητα και επιμονή. Κάθε Σάββατο αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε για να σώσουμε τον κόσμο (μερικές φορές και τις Κυριακές, γιατί έχουμε πολλή δουλειά).
Είμαστε οι Μαχητές του Ντάο και αποστολή μας είναι να προστατεύσουμε τη σημαντικότερη αυτοκρατορία, τη Γη ολόκληρη.
 
Σίφου
Είμαι ο παππούς του Του και της Ντι και το όνομά μου στα κινέζικα σημαίνει «δάσκαλος». Φτάνοντας στην Ελλάδα, γνώρισα τη μετέπειτα σύζυγό μου όταν μια βροχερή μέρα τής πρόσφερα την ομπρέλα μου. Το παλιό σπαθί στον τοίχο του γραφείου μου δηλώνει ότι ήμουν μέλος της Αυτοκρατορικής Φρουράς, αν και η κόρη μου και μαμά των δύο παιδιών επιμένει ότι ήμουν συντηρητής κινέζικης τέχνης και πως οι πολεμιστές δεν κουβαλούν μαζί τους ομπρέλες.
 
 

Σχετικά βιβλία

Οι Μαχητές του Ντάο 1: Υπόθεση Ηλιακό Τσάι
Ελένη Ανδρεάδη
Γιάννης Σκουλούδης
Ο Του και η Ντι είναι δυο αδέρφια που πάνε σε ένα διαφορετικό σχολείο, στη σοφίτα του σπιτιού τους. Εκεί κάθε Σάββατο µαθαίνουν πώς να είναι µαχητές: οι Μαχητές του Ντάο, που υπερασπίζονται την ισορροπία στον πλανήτη. Δάσκαλός τους είναι ο Κινέζ...