×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
15/10/2020
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Το νέο βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση μόλις κυκλοφόρησε

ΟΙ Μεγάλοι… μικροί
ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
 
Για να (ξανα)δούμε τους Μεγάλους καλλιτέχνες με… «μικρά» μάτια
 
Το νέο βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση Οι Καλλιτέχνες από την πρωτότυπη σειρά «Οι Μεγάλοι… μικροί», με εικόνες της Σοφίας Παπαδοπούλου, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών.
 
Το βιβλίο περιλαμβάνει ιστορίες εμπνευσμένες από την προσωπικότητα και τα βιογραφικά στοιχεία σημαντικών Ελλήνων και Ελληνίδων καλλιτεχνών, καθένας από τους οποίους άφησε το στίγμα του και έμεινε γνωστός στην ιστορία για το έργο του. Ιστορίες για εκείνους τους Μεγάλους που ως μικροί αντιμετώπισαν κάποια μικρή ή μεγαλύτερη δυσκολία που πιθανότατα έπαιξε τον δικό της ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους ή και στην πορεία της ζωής τους. Τέτοιες είναι οι ιστορίες του Γιαννούλη Χαλεπά, της Κατίνας Παξινού, του Κάρολου Κουν, του Γιάννη Τσαρούχη, της Βάσως Κατράκη, της Ζουζούς Νικολούδη, του Κώστα Μπαλάφα και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.
Στο τέλος κάθε ιστορίας υπάρχει χρονολόγιο με τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του κάθε καλλιτέχνη-πρωταγωνιστή.
 
 
Οι Καλλιτέχνες
Σελίδες: 112
Τιμή: 11,00 €

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 Για την καλύτερη αξιοποίηση του βιβλίου στην τάξη, η Αγγελική Δαρλάση ετοίμασε για εσάς ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου θα βρείτε ένα QR CODE το οποίο μπορείτε να σκανάρετε με το smartphone ή το tablet σας και να κατεβάσετε δωρεάν το σχετικό υλικό. Εναλλακτικά μπορείτε να το αναζητήσετε ΕΔΩ.
 
Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό και μπορεί να αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα διδασκαλίας στο πλαίσιο της Φιλαναγνωσίας και του μαθήματος των Καλλιτεχνικών. Η ανάγνωσή του, παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας και την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης (διδασκαλία της Γλώσσας), μπορεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις των μαθητών γύρω από τη ζωή και το έργο σπουδαίων Ελλήνων και Ελληνίδων καλλιτεχνών. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει ένα θετικό παράδειγμα για τους νεαρούς αναγνώστες και να τους δείξει έμπρακτα ότι οι νέοι μπορούν και πρέπει να αγωνίζονται, να μην το βάζουν κάτω και να προσπαθούν να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία.
Μην ξεχάσετε να αξιοποιήσετε το συγκεκριμένο βιβλίο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης στις 15 Απριλίου.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο:

Οι αγωνιστές του 1821

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα βιβλία της Αγγελικής Δαρλάση που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
 
***
 
Εάν σας ενδιαφέρει να αξιοποιήσετε το βιβλίο στην τάξη σας και να προγραμματίσετε παράλληλα μια διαδικτυακή συνάντηση με την Αγγελική Δαρλάση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δάφνη Βρέλλη (τηλ.: 211 3003500, εσωτ. 268, e-mail: paidiko@metaixmio.gr).