×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ
01/09/2020
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ
Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με νέους καταλόγους και μεγάλη προσμονή για τα νέα βιβλία που έρχονται. Με την παρότρυνση να βάλετε το βιβλίο στη ζωή σας, ξεφυλλίστε τους ανανεωμένους μας καταλόγους και με ένα κλικ θα είναι στην πόρτα σας.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ
Βάλτε το βιβλίο στη ζωή σας

Το καλοκαιράκι μάς αποχαιρετά και εμείς καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με αισιοδοξία και προσμονή για τα νέα βιβλία που έρχονται. Κάποια έχουν πάρει ήδη τον δρόμο προς το τυπογραφείο, άλλα είναι ακόμη στους υπολογιστές μας και ετοιμάζονται, κάποια τα διαβάσαμε ήδη ηλεκτρονικά στις διακοπές μας και είμαστε σίγουροι πως θα σας ενθουσιάσουν όσο κι εμάς.
Για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, σας τα παρουσιάζουμε όλα συγκεντρωμένα στους ολοκαίνουργιους καταλόγους μας που μόλις κυκλοφόρησαν.

Ξεφυλλίστε ΕΔΩ τον λογοτεχνικό μας κατάλογο, όπου θα βρείτε όλα τα προσεχή μας βιβλία, τις πρόσφατες αλλά και παλιότερες κυκλοφορίες μας που αξίζει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας. Λογοτεχνία, ελληνική και μεταφρασμένη, σύγχρονη και κλασική, αστυνομικά που θα μας απογειώσουν, δοκίμια που θα μας προβληματίσουν πάνω σε σύγχρονα θέματα, και πολλή ιστορία, καθώς πλησιάζουμε προς την πανηγυρική επέτειο των 200 χρόνων από την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης.

Ξεφυλλίζοντας ΕΔΩ τον νέο μας κατάλογο για παιδιά και νέους, θα βρείτε βιβλία για όλες τις ηλικίες, από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική: βιβλία από χαρτόνι για πολύ μικρά παιδιά, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, συμπεριφοράς, εικονογραφημένες ιστορίες, όλες τις περιπέτειες των δημοφιλών μας ηρώων, κλασική λογοτεχνία για νέους, εφηβικά μυθιστορήματα, γιορτινά βιβλία κ.ά.

Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε τους καταλόγους μας στο σπίτι σας, συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το e-mail σας και τα στοιχεία σας και πατήστε "Υποβολή". Σε λίγες μέρες θα λάβετε τον κατάλογο που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν στην πόρτα σας.

Μικροί και μεγάλοι, ξεκινήστε φέτος τη νέα σεζόν λίγο διαφορετικά!
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ