×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
30/06/2022
ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΑΓΚΛΙΝΗ
Στο νέο του βιβλίο ακολουθεί το νήμα της ζωής του παππού του, πιο βαθιά στο παρελθόν. Μια αυτοβιογραφική αφήγηση, όπου μέσα από την ιστορία της οικογένειάς του εξιστορείται η κοινή ιστορία χιλιάδων Ελλήνων που πολέμησαν στη Μικρασιατική Εκστρατεία.
23/06/2022
ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΝΟΕΛ ΜΠΑΞΕΡ
Με φόντο την ελληνική ιστορία του περασμένου αιώνα, η Νοέλ Μπάξερ ξετυλίγει μια πολυεπίπεδη οικογενειακή σάγκα με τίτλο «Από δρυ παλιά κι από πέτρα», το πρώτο μέρος της διλογίας της που ολοκληρώνεται με την «Επιστροφή της Πηνελόπης».
23/04/2022
ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: ΣΑΙΞΠΗΡ
Στις 23 Απριλίου η σπουδαία αυτή προσωπικότητα άφησε τα εγκόσμια και ως φόρος τιμής στην προσφορά του εκείνη η μέρα καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Στην πρωτότυπη βιογραφία του ο Bill Bryson προσπαθεί να διεισδύσει στη ζωή του μεγάλου βάρδου.
25/03/2022
ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΪΝΑ
Ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας αναμετράται πρώτη φορά με τη μεγάλη φόρμα του μυθιστορήματος και μας μιλά για τη σχέση του με τη λογοτεχνία, την αγάπη του για τους κλασικούς και για το πώς η «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη αποτέλεσε έμπνευση για τη δική του ηρωίδα.
29/01/2022
ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚ ΛΗ ΦΕΡΜΟΡ
Ο κορυφαίος συγγραφέας ταξιδιωτικής λογοτεχνίας, ο Βρετανός λόγιος που αγάπησε την Ελλάδα, κατάφερε μέσα από τις περιηγήσεις του να καταγράψει τον σφυγμό της ελληνικής επαρχίας. Σας καλούμε σε ένα συναρπαστικό λογοτεχνικό ταξίδι μέσα από τα βιβλία του.
23/01/2022
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ
Η Hedvig Montgomery αποτυπώνει την πολυετή της πείρα σε μια σειρά πέντε βιβλίων που συνιστούν μια εγκυκλοπαίδεια της παιδικής ηλικίας και αποτελούν τον κατάλληλο οδηγό για την ανατροφή των παιδιών από τη γέννηση μέχρι και την εφηβεία.
09/01/2022
ΛΙΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι αν υπήρχε εγχειρίδιο χρήσης για το πώς να ζούμε καλύτερα όλα θα ήταν πιο εύκολα; Ξεφυλλίστε το βιβλίο «Ζωή» και βρείτε οδηγίες και συμβουλές από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους. Για να βρείτε το μονοπάτι της ευτυχίας.