×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SITE www.metaixmio.gr ΣΤΑ e-volution AWARDS 2019
14/12/2018
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SITE www.metaixmio.gr ΣΤΑ e-volution AWARDS 2019
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η Generation Y βραβεύονται στον σημαντικότερο θεσμό βραβείων του e-commerce στην Ελλάδα

Ο ανανεωμένος ιστότοπος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ www.metaixmio.gr που σχεδίασε και κατασκεύασε η Generation Y, μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιείται στον χώρο του Internet Consulting και του Web Design, κλείνει έναν χρόνο στον αέρα και αποσπά το Bronze Award στην κατηγορία Best in Books, Music & Entertainment στα e-volution awards 2019, τον σημαντικότερο θεσμό βραβείων του e-commerce στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη, πολύ σημαντική, διάκριση μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να προσφέρουμε ακόμα αρτιότερες υπηρεσίες, υψηλής αισθητικής αλλά και λειτουργικές, στους πελάτες μας.



Όπως κάθε χρόνο, στη διοργάνωση διαγωνίστηκαν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agencies της χώρας, διεκδικώντας τις μεγάλες διακρίσεις, E-Commerce Agency of the Year και Best Greek e-shop by GRECA. Η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, τα e-volution awards, που διοργανώνουν εδώ και 8 χρόνια το Marketing Week και η Boussias Communications σε συνεργασία με το ELTRUN, επιβράβευσε και φέτος τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, υπό την αιγίδα του GR.E.CA. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στο Athenaeum InterContinental Athens, με την παρουσία πάνω από 500 υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες, τo video της τελετής, τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες από την εορταστική βραδιά μπορείτε να βρείτε στο site των βραβείων: www.e-volutionawards.gr.