×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΟΧΕΣ
04/09/2019
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΟΧΕΣ
Η MamaTsita φέρνει τον αέρα κάθε εποχής στο πιάτο μας με εποχικές συνταγές, ιστορίες και ιδέες από την κουζίνα της. Δεσμεύστε από τώρα το βιβλίο της και μπείτε σε κλήρωση για έναν δίσκο κοπής με την υπογραφή της.

Ένα αληθινό βιβλίο μαγειρικής από μία Μαμά στην τσίτα που άφησε τους χρηματιστηριακούς δείκτες Αθήνας και Φρανκφούρτης για να πιάσει τα τηγάνια και τις κατσαρόλες για τους πιο απαιτητικούς «πελάτες». Κυκλοφορεί στις 19 Σεπτεμβρίου και έχετε τη δυνατότητα να το παραγγείλετε από τώρα!

Με μνήμες από το ουζερί-μεζεδοπωλείο της οικογένειας στο Λουτράκι, «πειραματόζωα» τους φίλους της στα φοιτητικά της χρόνια στην Αθήνα, η Γωγώ Παπαδιονυσίου ή MamaTsita, όπως είναι γνωστή στον κόσμο του food blogging, στο πρώτο της βιβλίο Μαγειρεύω εποχές καταγράφει συνταγές δίχως κρυμμένα υλικά και μυστικά, με μεράκι και μπούσουλα τα υλικά κάθε εποχής του χρόνου. Με βάση άλλωστε αυτή τη διάκριση των εποχών είναι διαρθρωμένο το βιβλίο, αφού η πιο καλή τακτική για να βγει ένα φαγητό πραγματικά νόστιμο και αληθινό είναι «κάθε πράγμα στον καιρό του».

Το φθινόπωρο / τον χειμώνα λοιπόν μαγειρεύουμε και τρώμε χοιρινή τηγανιά με μήλα, αλμυρή κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας και ταμπουλέ με παντζάρι, γλυκαινόμαστε με κέικ μήλο-καρότο και αχλάδια ψητά με σταφίδες, ενώ ζεσταινόμαστε με κρεμμυδόσουπα και άλλα πολλά.
Την άνοιξη / το καλοκαίρι που ανοίγει ο καιρός και η διάθεσή μας οι συνταγές γεμίζουν ακόμα περισσότερο φως, χρώμα και ευωδιές, όπως μαρτυρά μια τάρτα σπανάκι με παπαρούνες, η πανακότα με γιαούρτι και φράουλες, το μυλοκόπι στον φούρνο με λαδολέμονο και πολλά πολλά ακόμα.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Δεν έχετε παρά να δεσμεύσετε από τώρα το βιβλίο, για να ξεκινήσετε τις μαγειρικές απόπειρες. Εάν κάνετε από σήμερα την παραγγελία σας μέσω του eshop μας, δέκα από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε έπειτα από κλήρωση έναν δίσκο κοπής με υπογραφή MamaTsita.
Καλή αναγνωστική και γαστριμαργική απόλαυση!



Μη χάσετε την πρώτη παρουσίαση του Μαγειρεύω εποχές που θα γίνει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, στις 9 το βράδυ, στο Public Café Συντάγματος, όπου θα μιλήσουν ο pastry chef Στέλιος Παρλιάρος, ο chef Χριστόφορος Πέσκιας και η interior designer Σίσσυ Φειδά.

Περισσότερα για τη δημοφιλή food blogger θα βρείτε στο site της https://mamatsita.com/ και στη σελίδα της στο Instagram.

Σχετικά βιβλία

Μαγειρεύω εποχές
Γωγώ Παπαδιονυσίου (MamaTsita)
Η Γωγώ Παπαδιονυσίου, ή MamaTsita όπως είναι γνωστή ως επιτυχημένη food blogger και τηλεοπτική μαγείρισσα, μας ανοίγει την κουζίνα της και μας μαγειρεύει υπέροχες συνταγές με φρέσκα εποχιακά υλικά, μας αποκαλύπτει μικρά πρακτικά μυστικά και μας ...