×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Noir row 1

Μίνι Μαραθώνιος Ανάγνωσης Τζίλιαν Φλιν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΖΙΛΙΑΝ ΦΛΙΝ

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του μπεστ σέλερ της Gillian Flynn με τίτλο Αιχμηρά αντικείμενα με πρωταγωνίστρια την  Έιμι Άνταμς, σε σκηνοθεσία του Ζαν-Μαρκ Βαλέ (σκηνοθέτη του Big Little lies), που προβάλλεται στο ΗΒΟ (και στη Nova) τον Ιούλιο, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσ(κ)άλεσαν να θυμηθείτε το κορίτσι που τάραξε τα νερά της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.

Ο διαγωνισμός μας με αφορμή την τηλεοπτική σειρά έλαβε τέλος και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τους τυχερούς της κλήρωσης. 

Οι δέκα (10) τυχεροί που ανέδειξε η κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ονομαστικής αξίας 70 ευρώ είναι οι εξής:

 1. Κώστας Αρακύνθιος
 2. Δέσποινα Γάτα
 3. Ελένη Δάλλα
 4. Αθανασία Δούκα
 5. Ελένη Ηλιοπούλου
 6. Ιουλία Ιλβανίδου
 7. Μάγδα Καπότση
 8. Κατερίνα Ντζάθα
 9. Παρασκευή Φύκαρη
 10. Κυριακή Χωριανοπούλου

Οι πέντε (5) τυχεροί που ανέδειξε η κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τρία αστυνομικά μυθιστορήματα της επιλογής τους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι οι εξής:

 1. Ανδρέας Αντωνάτος
 2. Αγγελική Αραγιώργη
 3. Χρύσα Καμπακάκη
 4. Νεφέλη Μιντιλογλίτη
 5. Άγγελος Τζιβάνης

Οι πέντε (5) τυχεροί που ανέδειξε η κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο βιβλία pocket της επιλογής τους από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι οι εξής:

 1. Αθηνά Αρούκατου
 2. Φοίβη Γεωργιάδη
 3. Σταύρος Γιαβασίδης
 4. Γεωργία Καλαντζάκου
 5. Λυδία Ψωμά

Συγχαρητήρια! Ευχόμαστε στους τυχερούς καλή καλοκαιρινή ανάγνωση!
 Όροι συμμετοχής

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: 22 Ιουλίου 2018.
Η κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές και η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα πραγματοποιηθεί Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία τους από το metaixmio.gr και να τα παραλάβουν από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα βιβλία που θα επιλέξουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

Όροι χρήσης

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.