×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{item.title}}
{{item.custom_attributes.author}}
{{item.price}} {{item.discounted_price}}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Noir row 1

Μίνι Μαραθώνιος Ανάγνωσης Τζίλιαν Φλιν

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του μπεστ σέλερ της Gillian Flynn με τίτλο Αιχμηρά αντικείμενα με πρωταγωνίστρια την  Έιμι Άνταμς, σε σκηνοθεσία του Ζαν-Μαρκ Βαλέ (σκηνοθέτη του Big little lies), που θα προβληθεί στο ΗΒΟ (και στη Nova) τον Ιούλιο, σας προς(κ)αλούμε να θυμηθείτε το κορίτσι που τάραξε τα νερά της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Διαβάστε τα τρία μπεστ σέλερ της Gillian Flynn Αιχμηρά αντικείμενα, Σκοτεινός τόπος και Το κορίτσι που εξαφανίστηκε έως τον Ιούλιο και γεμίστε τη βιβλιοθήκη σας με βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Συγκεκριμένα, ο Μίνι Μαραθώνιος Ανάγνωσης Gillian Flynn θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Για να λάβετε μέρος, πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας που θα βρείτε παρακάτω. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαραθωνίου.

Όλα τα βιβλία της Gillian Flynn κυκλοφορούν σε μορφή pocket.

Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μία ερώτηση για κάθε βιβλίο του Μαραθωνίου. Για να μπείτε στην κλήρωση για τα δώρα, θα πρέπει να στείλετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις έως την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018. Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία, μπαίνετε αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει πολλούς τυχερούς!

ΤΑ ΔΩΡΑ

  • Δέκα νικητές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο ονομαστικής αξίας 70 ευρώ.
  • Πέντε νικητές θα κερδίσουν τρία αστυνομικά μυθιστορήματα της επιλογής τους από τον κατάλογο των εκδόσεων Μεταίχμιο.
  • Πέντε νικητές θα κερδίσουν δύο βιβλία πόκετ από τον κατάλογο των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Όροι συμμετοχής

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη της Λέσχης Noir. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ. Εάν είστε ήδη μέλη, δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή.
Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: 22 Ιουλίου 2018.
Η κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές και η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα πραγματοποιηθεί Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο metaixmio.gr, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία τους από το metaixmio.gr και να τα παραλάβουν από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν τα βιβλία που θα επιλέξουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

Όροι χρήσης

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό στις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και σε κάθε σχετική τροποποίησή του, και θα λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων τίθεται η ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω προωθητικών ενεργειών. Τα δεδομένα που αναμένεται να συλλεχθούν είναι το e-mail για αποστολή προωθητικών ενεργειών και ενημέρωσης σχετικά με τον διαγωνισμό (υποχρεωτικά) και, εάν το επιθυμείτε, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMS ή Viber και ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τον σκοπό των προωθητικών ενεργειών και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων (Generation Y, ContactPigeon, Banasis, Facebook, Google).

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο eshop@metaixmio.gr.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.