×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Noir row 1

Μίνι Μαραθώνιος Ανάγνωσης με τα βιβλία της Clare Mackintosh

Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης με τα βιβλία της βρετανίδας συγγραφέα έφτασε στο τέλος του. Από τον αριθμό των συμμετοχών σας φαίνεται πως η Clare Mackintosh έχει γίνει μία από τις αγαπημένες σας συγγραφείς. Χάρη στα ευφυή και εθιστικά της θρίλερ, η μάστερ των εκπλήξεων και των ανατροπών έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και στην Ελλάδα. Πέντε από εσάς που λάβατε μέρος στον Μαραθώνιο διαβάζοντας τα βιβλία της, θα κερδίσετε το καινούργιο αστυνομικό της μυθιστόρημα που έχει τίτλο Ξέχασέ με, υπογεγραμμένο από την ίδια, καθώς και βιβλία της επιλογής σας, συνολικής αξίας 50 ευρώ, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Από την κλήρωση αναδείχθηκαν οι παρακάτω τυχεροί/τυχερές:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
  2. ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
  3. ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
  4. ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΚΙΡΗ
  5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Συγχαρητήρια! Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο βιβλίο της Clare Mackintosh Ξέχασέ με, το οποίο κυκλοφορεί στις 18 Απριλίου, καθώς και τα υπόλοιπα βιβλία που θα επιλέξετε. Όσοι διαμένετε εντός Αττικής θα παραλάβετε τα βιβλία σας από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), ενώ στους υπόλοιπους θα σταλούν ταχυδρομικά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες για τη συμμετοχή σας!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερους διαγωνισμούς.

Αφήσαμε για το τέλος το πιο σημαντικό! Η Clare Mackintosh φέτος τον Μάιο θα είναι κοντά μας. Οι έλληνες αναγνώστες της θα έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν από κοντά την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), στις 7:30 μ.μ., σε μια συζήτηση με τον ομότεχνό της Αντώνη Γκόλτσο, καθώς και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, στις 8 μ.μ., στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις Helexpo, περίπτερο 13, αίθουσα COSMOS), όπου θα την απολαύσουν σε μια συζήτηση με επίκεντρο τα βιβλία της, τη ζωή και το έργο της, αλλά και γενικότερα την αστυνομική λογοτεχνία, με τη συγγραφέα και μεταφράστρια των βιβλίων της Βάσια Τζανακάρη. Θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα αγγλικά. Δείτε ΕΔΩ το μήνυμα που μας στέλνει λίγο πριν από την επίσκεψή της στην Ελλάδα.